Som tehotná a mám kvasinky. Pomôže mi kvasinková diéta?
Ahojte idem skúsiť tu kvasinkovu diétu nakoľko sa neviem zbaviť kvasinkek a som do toho aj tehotná zabrala niekomu ? Našla som na nete plno veci ktoré treba kúpiť a čo si mam dávať na raňajky obed atd kúpim si aj probiotiká som zvedavá či to zaberie lebo je pravda že mam problém zo žalúdkom a stravovaním
Skus obmedzit sladke a skrob celkovo uhlohydraty. Takze zelenina, maso, vajicia, z mliecnych vyrobkou maslo a nezrejuce syry. Ja by som v tehotenstve nesla do nejakych extremov a urcite si nedavala nejake pripravky aj ked na bylinnej baze. Aj ked treba vynechat cukor, davaj si aspon ovocie. Ja som mala v zaludku candidu a mne toto obmedzenie stravy velmi pomohlo. Asi to v tehu kvoli chutiam nebude jednoduche, ja mam 8 mesacne dievcatko a este si na tie chute teda pamatam🤦🏼♀️ Nemyslim si ze proti takejto uprave stravy by mal nieco tvoj gynekolog, prijemny bonus bude ze nepriberies milion kil pocas tehotenstva. Ja som sa snazila zdravo jest aj cvicit a pribrala som 9,5kg a 8 z toho som nechala v porodnici.
Ja na toto používam.zmes esenciálnych olejov od Doterry, podľa receptu jednej pôrodnej asistentky.
Zmiesas do 30 ml jedleho oleja (ja používam mandľový), 25 kvapiek čajovnik, 25 kvapiek Lemon, 15 kvapiek Oregano, 10 kvapiek kadidlo, 10 kvapiek Levanduľa.
Do toho namočiť tampón a každé dve hodiny meniť.
Ja si tým aj potieram zvonka a kvapkam na intimku. Pomáha aj pred porodom proti streptokokovi B.
Mne prešli kvasinky, aj bakteriálna infekcia aj herpes.

Takéto niečo treba diskutovať so svojím gynekológom a zvlášť v tehotenstve nakoľko to môže spôsobiť aj plodu vážne zdravotné problémy.