icon

Som tehotná a zistili mi toxoplazmózu

janulka188
28. sep 2012

uz davnejsie som mala toxoplazmozu.momentalne som tehotna a rada by som zistila ci je taka mamina tu alebo niekto kto vie o tom viac nez ja ..dakujem v testoch v tehotenstve mi ju len potvrdili a zapisali do karty ...

katulinr
28. sep 2012

@janulka188 Ked ju mas uz prekonanu, nic sa nedeje. To mas v tele iba protilatky. Mne pocas tehotenstva zistili, ze som ju prekonala, tak ma poslali na infekcne. Tam mi MUDR. vysvetlila, ze su to iba protilatky a babatku to nemoze uskodit. Takze, ked ta gynekolog nikam neposlal, tak sa nestresuj a tes sa na babatko 🙂

sintias
28. sep 2012

Absolutne nič sa nedeje.Vsetko ako píše katulinr.Mala som tento istý prípad. Vraj som ju tiež prekonala,ani neviem kedy a v tehotenstve sa iba na to prislo a zapísalo sa do karty . To bolo vsetko. Babatko absolutne v poriadku a ja tiež.

gumimaci
29. sep 2012

Testy na toxoplazmozu sa robia automaticky kazde tehotnej okolo 12tt. Ak ti vysli protilatky oznacene IGg znamena to, ze si infekciu prekonala. Dolezite su hodnoty Iga a Ima, ktore my bali byt negativne a, teda, ze infekcia nieje akutna.

sarinka123
1. okt 2012

Vsetko mas v poriadku, zostali ti protilatky v tele.

danu
2. okt 2012

@janulka188 pozri, pripadne sa opytaj v temach, na ktore ti dala linky katren