Som tehotná,ale plod vajíčka nevidno
Baby,som v 10týždni,dnes som bola u doktora a povedal mi,že plod tam nieje vidno.takže zajtra aj v piatok idem ráno na odber krvi... chcem sa spýtať,že keď si spravím aj dnes test a vyjde pozitivny tak čo si mám o tom myslieť? Viete mi poradiť? Keďže plod tam nevidí 😕
@snehulienka82 to ja neviem,zajtra mam ist rano ku svojmu gynekologovi a asi potom? Zajtra mi povie
@janap358 samovoľný potrat je dost bolestivý, krče a pod. plus sa leje z teba krv. ak by si velmi krvacala, chod na pohotovost. ak to bude ako teraz, tak pockaj do rana.
@snehulienka82 nie kazdeho to boli... Ja som v 12 tt bolesti nemala, zato krvi ako na jatkach...
@janap358 ja som to zažila v od 8-10 týždňa lekár ešte čakal či sa nezväčší plod ... A a už v 9 mi povedal že aj začnem krvácať cobylen trocha mám utekať do nemocnice že ten vak je tak veľký že to telo samo nedá a môže ohroziť aj ženu
@janap358 alebo zavolaj na linku Dovery, tam ti poradi nejaky zdravotnik, co treba urobit v takomto pripade.
Ďakujem za rady....nemam zatial teraz žiadnu krv...aj ked som bola na malej tak nic..len citim vnutri dakedy ze čosi ide a nemam nič..neviem čo to je
Ako dnes?
@janap358 drz sa moja, hadam ta pustia domov este dnes, alebo zajtra rano. o 3 mesiace sa mozete znovu snazit a verim, ze sa babo podari hned.
Neboj bude dobre len na psychiku je to ťažké inak zákrok je v pohode... A pustia ťa zajtra až mne povedali že 24 hodín kvôli zdravotnej poisťovni tam treba byt
Ďakujem vám baby ste zlaté,už mám po tom....
@janap358 uz budes krvacat iba trosku. zajtra uz budes doma a coskoro sa môzete znovu snaziť. bude to dobre. neboj.
Dakujem baby.som doma 🙂
@snehulienka82 ahoj.snazili smesme sa na druhom pracovat a zase nic,potrat druhy krat 😭 vo štvrtok idem na vycistenie

@janap358 drz sa moja. kedy ta budu operovat?