icon

Som tehotná, alebo v tom bude problém?

vareska1510
8. máj 2020

Dobry den zeny, chcela by som sa tu poradit bez zbytocnych blbych komentarov.. Mam pravidelnu MS za kazdych okolnosti presne na den.. Tento raz ale neprisla, Mala som ju dostat 6.maja a stale nic.. toto sa mi este nestalo.. ale strasne ma bolia krize ked lezim na bruchu mam pocit akoby mi na nich niekto sedel ale Ms stale nikde.. a okrem bolesti krizov nemam ziadne priznaky ze by mala MS prist.. akurat ma sem tam par krat za den pichne v podbrusku, a neviem spavat, chodim spat okolo 3rano a uz o 6 sa budim vyspata co u mna nie je zvykom..posledna menstruacia bola tiez trocha divna lretoze som nemala ziadne bolesti co ja zvyknem hlavne v podbrusku, a nebola extra silna, ako niekedy bola silnejsia ale asi jeden den potom to bolo celkom slabe.. a mam uz asi 2 mes. Vytok taky do biela a je hustejsi ako obvykle ale nie hrudkovity a bez zapachu a je ho viac ... robila som si ,,mamatest,, a ukazal uplne ale uplne slabu druhu ciarku proste vidno ju ked sa poriadne pozries ale pocula som ze to niesu velmi spolahlive testy, co myslite ? Moze to byt tehotenstvo? Aj ked test neukazal istu odpoved aj napriek tomu ze meska Ms ? Alebo v tom bude nejaky iny lroblem ? Vopred Vam dakujem zienky za rady, nazory atd.. pekny den zatial

Strana
z3
vareska1510
autor
16. máj 2020

@jana65l ja som nasla Alphamedical uz som tam pisala mail, stoji to okolo 10e tiez.. v pondelok hned rano pojdem . Dakujem velmi pekne, velmi si mi pomohla🙏

kulumulu123
16. máj 2020

@vareska1510 daj potom vediet ako si dopadla drzim palce aby to bolo tak ako chces ty

vareska1510
autor
16. máj 2020

@kulumulu123 Dakujem velmi pekne, urcite dam vediet ked budem vediet vysledok🙏

jana65l
Autor odpoveď zmazal
vareska1510
autor
16. máj 2020

@jana65l dakujem pekne🙂

jana65l
Autor odpoveď zmazal
vareska1510
autor
18. máj 2020

Tak nakoniec som bola na pohotovosti, a povedala mi ze tam nevidi tehotenstvo ze tam su asi 2 folikuly, a ze asi nepraskli tak sa nespustila ms.. akoze nepochopila som velmi, pristup dr bol otrasny.. ale ze proste to nevyzera na tehu cize neviem.. mozno sa spusti ms.. uvidime.. 🙂

Strana
z3