Som v 10. týždni a mám bolesti v podbrušku

queeeen
21. okt 2013

Ahojte som cca na začiatku 10. Tyzdna a uz 3 dni má strašne boli podbrusku len lezim lebo chodit pri tých bolestiach nevydržím dlho . Navyše sa uz vobec necítim ako tehotná. Máte s tým niekto skusenost ? Mohlo by ísť o zamlknuty potra alebo potrat spontánny aj ked nekrvacam ? Poradňu mám prvý o tyzden. Prosim o vas názor velmi by mi to pomohlo .

nivi
21. okt 2013

preco nezavolas doktorovi? ja toto nepochopim, ved on v ambulancii hadam je. a ked si teho aj na pohotovosti ta vysetria, pokial mas take bolesti.

mariannah81
21. okt 2013

okamzite k lekarovi

queeeen
autor
21. okt 2013

Nebolala som zatiaľ lebo všade čítam.ze boelesti su normálne a. Kym.nekrvacam.nemalo by to byt nic tak ppreto tu píšem je to moje prvé tehotenstvo tak neviem.co je v norme a co nie. Preto píšem tu kde su skúsenejšie mamičky

nivi
21. okt 2013

tak ale pises o strasnych bolestiach. a ja som bola v teho nazoru lespie 100x zbytocne ako raz neskoro.

ramama
21. okt 2013

Ja by som šla na pohotovosť. Z nošteka ti neodkusnu ,je lepšie vedieť čo je vo veci než špekulovať a stresovať sa. Urobia sono a povedia v čom je problém.

hallie
21. okt 2013

Nie kazda bolest je v norme. Utekaj k lekarovi.

queeeen
autor
21. okt 2013

@nivi tak to ano . No tým ze celé dni prelexim to doakzem.zniesť možno keby som bola nútená existovať normálne a nemohla by som v klude ležať celé dni uz by som tam bola. No každopádne tam zajtra zavolám.

dejna077
21. okt 2013

@queeeen nechapem na co chces cakat chod na pohotovost aby nebolo neskoro. Bolesti ako pri kramoch su v norme lebo sa maternica zvacsuje ale take ze nemozes chodit? Chod pre istotu hned.

gabika2206
21. okt 2013

ty vies , ze si tehotna len podla teho . testu? lebo ak ano ,moze ist aj o mimomaternicove tehotenstvo a to nieje ziadna sranda

queeeen
autor
21. okt 2013

@gabika2206 nie nie uz som bola u dr v 8 týždni mimo to nie je

jolana1954
21. okt 2013

ked ti môžem poradiť, okamžite chod k doktorovi ved on je stále v ordinácii, nečakaj ani minútu jedine on ti vie pomôcť.

zahradka76
21. okt 2013

@queeeen ahoj, bolesti mozu byt signalom, ze sa nieco mohlo stat s embryom-babatkom. Do 12. t. je najväcsia pravdepodobnost, ze moze dojst k potratu. Tak to zial priroda zariadila, ak ma dietatko nejaku vadu. To, ze nekrvacas, este neznamena, ze babatko je poriadku. Najlepsie by si urobila, keby si isla hned zajtra ku gynekologovi a spravil by Ti sono a pozrel by srdiecko, ci bije. Drzim Ti palce, aby bolo vsetko v poriadku.

dulkagabulka
21. okt 2013

ak by to bol potrat, je možné aj iné riešenie
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/ked-nas-osud-...

ale môze to byt napriklad zapal mechura, alebo niečo inem čo by bolo vhod preliečiť....vyhladaj lekara

queeeen
autor
21. okt 2013

@dulkagabulka vjes nechcem byt paranoodna sále asi tyzden predtym som sa prestala úplne cítiť byt tehotná jednoducho mám pocit ze nie som tak ako som vedela ze som este áni ked mi nemeskala ms teraz mám opačný pocit a potom tie bolesti. No neviem co sa deje zajtra idem k dr

domi1988
21. okt 2013

@queeeen hned k doktorovi.. bolesti su normalne,ale ked pises strasne,tak to asi celkom ok nemusi byt.. a podla mna nazor,ze kym nekrvacas,tak sa nic nedeje je hlupost,lebo ked zacnes krvacat,uz moze byt neskoro..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre