icon

Som v 10. týždni a srdiečko nebije

12. nov 2021

Dobre ráno. Práve idem od lekárky, žiaľ srdiečko nebije. Som 10tt. Poslala ma na kyret. S tým, že mám hcg 17600,00. Nie je tam už žiadna šanca na prežitie? Nerozumiem tomu preto sa pýtam tu

Strana
z2
autor
14. nov 2021

@nanka888 Ah moja, je mi to ľúto. Dakujem ti za povzbudenie a aj ja tebe držím palce ❤️ Kedy ideš? Nemáš strach?

nanka888
14. nov 2021

Dakujem ❤️ Zajtra rano ideme do Brna do centra za pani Dr, vypise papire na cistenie a dufam cim skor mozem ist. Strasne sa bojim 😥😥😥

autor
14. nov 2021

@nanka888 aj ja :( už som hotová. Práve som pobalila veci a zajtra už idem na čistenie. Bojím sa.

autor
15. nov 2021

@nanka888 ahoj. Práve som hodinku po kyretazi. Veľmi som sa bála. Ale chvalabohu po prebudení mi je fajn. Neboli ma nič. Neboj sa. Posielam ti pozitívnu energiu, myslím na teba ❤️

rain15
15. nov 2021

Ahoj, síce nie osobná skúsenosť ale moja sestra si toto zažila dva krát po sebe. Až potom ju poslal lekár na hematologiu a tam jej zistili nejake hem.komplikácie a pri tretom tehotenstve si musela od začiatku až do konca pichat injekcie do brucha. Prvé dieta mali pritom bezproblemov a pri druhom sa im takto nedarilo. Ale naštastie už medzi nami behá 4 roky krásny chlapček 🙂

kamatopo
15. nov 2021

Ja keď som bola hospitalizovaná z tohto istého dôvodu mne doktorka nedoporucovala samocistenie skrz možné vykrvacanie. Otehotnela som okamžite pol roka po zákroku a mala má už desať rokov. Tak hore hlavu , všetko bude dobré

nanka888
19. dec 2021

Ahoj, prepac ze Ti pisem az teraz, bola som dost na dne... Ja som este cakala skoro 3 tyzdne na samocistenie, riadne som to pos..la. Strasne dlho som cakala a kvoli tomu som mala 2x zakrok, vo stvrtok som mala prvy kyret a v nedelu druhy. 😣 Chcela by som sa ta opytat, ze ako dlho si spinila/ krvacala?

Strana
z2