icon

Som v 11. týždni a pocítila som silné pichnutie celého brucha

26. jan 2021

Pred chvíľou som pocítila take silne pichnutie celého brucha až som sa zľakla bolo to nepríjemne stalo sa to už niektorej?

nelca0510
26. jan 2021

Je to ok. Všetko sa naťahuje a roztahuje. Daj si magnezko🙂

autor
26. jan 2021

@nelca0510 okii☺️

erickatt
26. jan 2021

Ano. Moja dcera ma tak ,,kopla" ze som zvrieskla. Normálne som sa rozplakala vtedy. Toto si pamatam 25 rokov. A je to ok. Neboj

makakova
26. jan 2021

@erickatt v 11tyzni hej?

erickatt
26. jan 2021

@makakova plus minus. Kusok neskor. Este nekopalo babo, viem ze som sa velmi lakla. Dokonca si pamatam 26 rokov presne miesto ( ako v meste) kde to bolo

alikal
26. jan 2021

ja som mala v prvom a druhom trimestri takúto pichavú bolesť až som skríkla vždy, keď som spravila pohyb akoby som sa pod zlým uhlom zdvíhala doboku, bolo to akoby mi proste jeden z tých svalov na bruchu nespolupracoval, taký sekundový kŕč. som 36tt teraz a nič to nebolo. ale ja som vyslovene cítila, že to je vo svaloch hore na bruchu, nie maternica alebo čo

makakova
26. jan 2021

Ano to rozťahovanie maternice je niekedy naozaj intenzívne. Som v 13 týždni a mávam také kŕče , pichanie az sa nedokážem pohnúť a musim si kľaknúť , stačí mi ale ked sa uvoľním,lahnem a prejde to.. bude to ešte trvať par týždňov a bude to bolestivé.