Som v 18 týždni a mala som červenú šupinku na toaletnom
Ahojte baby,
mam na Vas otazku ... som v 18 tt a od minuleho tyzdna sa mi sem-tam objavi taka drobna cervena supinka na toaletnom zamiesana normalne vo vytoku ... 1x som mala aj slaby vytok vo farbe kremzskej horcice, ale jednorazovy, ze som sa zobudila a bol tam a cely den uz potom nic. Bola som u dr., vraj je vsetko ok ... co to moze byt? Stretli ste sa s tym niektora? A stale mam napate brusko, pobolieva ma trosku spodok,kde bola predtym ulozena maternica pred otehotnenim ... zeby to bolo rastom a su to pozostatky nejakej cievky? Strasne sa bojim, kedze som uz 1x krvacala v I. trimestri, 1x hematom ... tak uz len cakam, kedy najdem krvavy flak :((. Dakujem za odpovede.
@katren jaj to radsej ani nebudem citat, lebo hned budem mat o diagnozu navyse 🙂 ... uz ich mam za sebou 10 a to som len v 18tt ... proste ked ta hospitalizuju, tak kazdu chvilu sono ked som sa rozkrvacala, takze v nemocnici som absolvovala min. 3, potom dalsie kontrolne kvoli hematomu a uz sa to nazbiera ...:(
Som v nemom úžase ako dokážu niektoré mamičky povzbudiť prípadne poradiť. Na čo reagujete keď k tomu nemáte čo povedať? A ak máte čo povedať, dá sa to aj iným spôsobom a nie tak hrubo a nevkusne ako to tu podaktoré napísali. Tak sa chcela len informovať a čo je na tom zlé? Tak sa obáva o svoje dieťatko tak ako každá jedna z nás . Napriek tomu že jej Dr povedal, že je všetko OK tak sa zaujíma či je sama v tom alebo to niektorá z nás zažila.
@lucy1311 Ak ti Dr, povedala že je to OK. Skús jej dôverovať a nezaťažuj hlavu .. aby si si to napokon neprivolala.. 😉 držím palčeky 🙂
Som v nemom úžase ako dokážu niektoré mamičky povzbudiť prípadne poradiť. Na čo reagujete keď k tomu nemáte čo povedať? A ak máte čo povedať, dá sa to aj iným spôsobom a nie tak hrubo a nevkusne ako to tu podaktoré napísali. Tak sa chcela len informovať a čo je na tom zlé? obáva sa o svoje dieťatko tak ako každá jedna z nás . Napriek tomu že jej Dr povedal, že je všetko OK tak sa zaujíma či je sama v tom alebo to niektorá z nás zažila.
@lucy1311 Ak ti Dr, povedala že je to OK. Skús jej dôverovať a nezaťažuj hlavu .. aby si si to napokon neprivolala.. 😉 držím palčeky 🙂
@katren tiez som na rizikovom ... no mne ho robili pri tom krvacani castejsie, 3 tyzdne na to som zase spinila, cize zase museli kuk a nasli hematom, cize potom dalsi musel byt nasledne kontrolny no a teraz ked som mala tu supinku a o par dni zase spinenie, tak tiez museli pozriet, ci nieco nie je s placentou alebo zase hematom ... a vzdy mi to tak blbo vyjde, ze dva tyzdne na to mam na plane povinny ultrazvuk - napr. teraz o dva tyzdne mam morfologiu, cize zase sa tomu nevyhnem :( to ma stve ... dufam, ze male bude ok, ja viem, ze to s tym strachom prehanam, len si niekedy neviem pomoct ... ked sa uchlacholim, ze uz je vsetko ok, v tom do toho zase nieco pride ...
@lucy1311 Hlavne sa nestresuj 🙂 🙂 🙂 🙂 , každý organizmus je iný a aj keby sme ti tu napísali čo nám pomohlo tebe to pomôcť nemusí. V 8tt som hrozne krvácala, do nemocnice som išla stým, že som určite potratila, na doktorove slová asi nikdy nezabudne:" Čo robíte paniku, viete koľko krvácaní som tu ja už videl, a narodili sa zdravé deti." vtedy mi to prišlo hrozne necitlivé , ale teraz viem že ma chcel povzbudiť. Od 8tt som špinila až do pôrodu a hlavne ma pichalo v podbrušku, môj lekár mi povedal že sa to niekedy stáva 😢 . Veľa oddychuj a hlavne mysli pozitívne. pa držím palce 🙂 🙂 🙂

@lucy1311 praveze viem, ako to v tehu chodi....preto by som aspon dr. volala.......a to, ze si bola vcera na sono si nenapisala....aj z toho to moze byt.....mne davali pred sonom podpisat papier o pouceni, ze viem, ake rizika to obnasa