icon

Som v 18 týždni a mala som červenú šupinku na toaletnom

lucy1311
10. júl 2012

Ahojte baby,
mam na Vas otazku ... som v 18 tt a od minuleho tyzdna sa mi sem-tam objavi taka drobna cervena supinka na toaletnom zamiesana normalne vo vytoku ... 1x som mala aj slaby vytok vo farbe kremzskej horcice, ale jednorazovy, ze som sa zobudila a bol tam a cely den uz potom nic. Bola som u dr., vraj je vsetko ok ... co to moze byt? Stretli ste sa s tym niektora? A stale mam napate brusko, pobolieva ma trosku spodok,kde bola predtym ulozena maternica pred otehotnenim ... zeby to bolo rastom a su to pozostatky nejakej cievky? Strasne sa bojim, kedze som uz 1x krvacala v I. trimestri, 1x hematom ... tak uz len cakam, kedy najdem krvavy flak :((. Dakujem za odpovede.

Strana
z2
katren
10. júl 2012

@lucy1311 praveze viem, ako to v tehu chodi....preto by som aspon dr. volala.......a to, ze si bola vcera na sono si nenapisala....aj z toho to moze byt.....mne davali pred sonom podpisat papier o pouceni, ze viem, ake rizika to obnasa

lucy1311
autor
10. júl 2012

@katren ale nerobili mi vnutorne sono, len vonkajsie ... aky papier?

katren
10. júl 2012

@lucy1311 to nevadi, ja som bola na 3D a tam mi dali hned podpisat papier o pouceni ake nasledky moze mat sono... a je jedno ci je normalne alebo 3D 😉
je tu diskusia, ci je UTZ skodlive....najdi a precitaj, ake skusenosti tam kocky mali 😉

lucy1311
autor
10. júl 2012

@katren jaj to radsej ani nebudem citat, lebo hned budem mat o diagnozu navyse 🙂 ... uz ich mam za sebou 10 a to som len v 18tt ... proste ked ta hospitalizuju, tak kazdu chvilu sono ked som sa rozkrvacala, takze v nemocnici som absolvovala min. 3, potom dalsie kontrolne kvoli hematomu a uz sa to nazbiera ...:(

katren
10. júl 2012

@lucy1311 jj, nazbiera sa....ja som na rizikovom, dr. mi UTZ stale nerobi, ale vzdy sa ma pyta, ci chcem....ako ja by som aj chcela, no tiez je tam taka mala pochybnost, ze co ked....

tinushka13
10. júl 2012

Som v nemom úžase ako dokážu niektoré mamičky povzbudiť prípadne poradiť. Na čo reagujete keď k tomu nemáte čo povedať? A ak máte čo povedať, dá sa to aj iným spôsobom a nie tak hrubo a nevkusne ako to tu podaktoré napísali. Tak sa chcela len informovať a čo je na tom zlé? Tak sa obáva o svoje dieťatko tak ako každá jedna z nás . Napriek tomu že jej Dr povedal, že je všetko OK tak sa zaujíma či je sama v tom alebo to niektorá z nás zažila.

@lucy1311 Ak ti Dr, povedala že je to OK. Skús jej dôverovať a nezaťažuj hlavu .. aby si si to napokon neprivolala.. 😉 držím palčeky 🙂

tinushka13
10. júl 2012

Som v nemom úžase ako dokážu niektoré mamičky povzbudiť prípadne poradiť. Na čo reagujete keď k tomu nemáte čo povedať? A ak máte čo povedať, dá sa to aj iným spôsobom a nie tak hrubo a nevkusne ako to tu podaktoré napísali. Tak sa chcela len informovať a čo je na tom zlé? obáva sa o svoje dieťatko tak ako každá jedna z nás . Napriek tomu že jej Dr povedal, že je všetko OK tak sa zaujíma či je sama v tom alebo to niektorá z nás zažila.

@lucy1311 Ak ti Dr, povedala že je to OK. Skús jej dôverovať a nezaťažuj hlavu .. aby si si to napokon neprivolala.. 😉 držím palčeky 🙂

lucy1311
autor
10. júl 2012

@katren tiez som na rizikovom ... no mne ho robili pri tom krvacani castejsie, 3 tyzdne na to som zase spinila, cize zase museli kuk a nasli hematom, cize potom dalsi musel byt nasledne kontrolny no a teraz ked som mala tu supinku a o par dni zase spinenie, tak tiez museli pozriet, ci nieco nie je s placentou alebo zase hematom ... a vzdy mi to tak blbo vyjde, ze dva tyzdne na to mam na plane povinny ultrazvuk - napr. teraz o dva tyzdne mam morfologiu, cize zase sa tomu nevyhnem :( to ma stve ... dufam, ze male bude ok, ja viem, ze to s tym strachom prehanam, len si niekedy neviem pomoct ... ked sa uchlacholim, ze uz je vsetko ok, v tom do toho zase nieco pride ...

adahk
10. júl 2012

@lucy1311 Hlavne sa nestresuj 🙂 🙂 🙂 🙂 , každý organizmus je iný a aj keby sme ti tu napísali čo nám pomohlo tebe to pomôcť nemusí. V 8tt som hrozne krvácala, do nemocnice som išla stým, že som určite potratila, na doktorove slová asi nikdy nezabudne:" Čo robíte paniku, viete koľko krvácaní som tu ja už videl, a narodili sa zdravé deti." vtedy mi to prišlo hrozne necitlivé , ale teraz viem že ma chcel povzbudiť. Od 8tt som špinila až do pôrodu a hlavne ma pichalo v podbrušku, môj lekár mi povedal že sa to niekedy stáva 😢 . Veľa oddychuj a hlavne mysli pozitívne. pa držím palce 🙂 🙂 🙂

lucy1311
autor
10. júl 2012

@adahk dakujem ti za povzbudive slova ... tiez dufam, ze to nic nebude, snazim sa mysliet pozitivne aj ked boj so sebou je tazky ...

Strana
z2