icon

Som v 18. týždni a mám neustály kašeľ. Neublíži to bábätku?

vejavika
30. dec 2013

Ahojte maminky,som v 18 tyzdni a uz 3 den mam brutalny kasel,uz mam z neho pomaly aj svalovicu na bruchu,doktor mi odporucil len sirup,no ten nejako nie a nie zabrat.bojim sa aby som babu nejako neuskodila.V noci stale kopkalo nakolko som kazdu chvilu kaslala,poradte prosim 😕

alexis13
30. dec 2013

myslim ze mu nijako neublizujes, len mu to je mozno neprijemne a viac kopka prajem skore uzdravenie ak mozem poradit stodal ten sa moze v tehu, a z tej domacej medicinky zabera lipovy caj /ja mam vysusenu/, harmacekovy caj, na noc natri hrud kacasou mastou alebo jazvecou da sa kupit v lekarni 😉

andrejka1974
30. dec 2013

to poznam , ja som takymto kaslom trpela vzdy pocas celeho tehotenstva , uz som to nazyvala tehotensky kasel sirupov som pouzila vela, neboj sa neuskodil ani jednemu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 u mna bola zahada, ze ako prisiel porod tak som hned prestala kaslat, asi mi tlacili na branicu vsetky deti

sandra86
30. dec 2013

v tomto stadiu isto neublizi, ja mam termin o mes. a este minuly tyzden som si isla pluca vykaslat. nakoniec ked nic nezaberalo, skoncila som na ATB a je lepsie 🙂