icon

Som v 37. týždni a mám silné bolesti: Čo robiť?

nikol0834
17. jan 2025

Pred chvíľou my prišlo veľmi moc zle, mala som silné bolesti a kŕče a prehnalo ma bolo to tmavo zelenej farby, oblievali ma horúčka som slabá a vystrašená

Čo mám robiť, čo to znamená?

Som v 37 týždni tehotenstva.

Teraz my je takto :
Kúsok lepšie boli len hlava, Kŕče a bolesti už niesu, ani návaly horúčavy, cítim aj unavené a pohyby malej cítim že sa moc hýbe

Horúčku nemám a nemala

iivancova
17. jan 2025

Je šanca, že si zjedla niečo, čo ti nesadlo / niečo pokazené? Nemáte v okolí nejakú virózu? Ak nie, šla by som na pohotovosť.

liv1
17. jan 2025

Nejedla si salat? Spenat? Nieco z coho by mohla byt stolica zelena? Silne bolesti a krce som nemala ani pri brusnej chripke ci rota viruse, tak ja by som sla pre istotu na pohotovost. Urcite. Aj preto, ze sa velmi hybe babatko. Ak je to teda ovela viac ako inokedy. Radsej ist zbytocne

sovica
17. jan 2025

Si si istá, že to bola stolica a neodišla Ti plodová voda? Lebo zelená plodová voda neveští nič dobré. Choď na pohotovosť. Radšej ísť aj zbytočne, ale nech sa na Teba pozrú a vyšetria, ako neísť a môže sa niečo skomplikovať.

vkatush
18. jan 2025

Určite radšej na pohotovosť, nech ťa skontrolujú. Snaž sa ukľudniť, nemuselo to byť nič, ale srdce na pokoji budeš mať až keď ti to potvrdia lekári. Mne stále vraveli, že radšej 10x zbytočne ako 1x neskoro.

nika11103
18. jan 2025

Už aj na pohotovosť , nečakaj a chod hneď teraz

nikol0834
autor
18. jan 2025

@sovica áno som si istá že to nebola plodová voda

lila246
18. jan 2025

ahoj, je ti uz lepsie? bola si nakoniec na pohotovosti?