Som v 37. týždni a mám silné bolesti: Čo robiť?
Pred chvíľou my prišlo veľmi moc zle, mala som silné bolesti a kŕče a prehnalo ma bolo to tmavo zelenej farby, oblievali ma horúčka som slabá a vystrašená
Čo mám robiť, čo to znamená?
Som v 37 týždni tehotenstva.
Teraz my je takto :
Kúsok lepšie boli len hlava, Kŕče a bolesti už niesu, ani návaly horúčavy, cítim aj unavené a pohyby malej cítim že sa moc hýbe
Horúčku nemám a nemala
Nejedla si salat? Spenat? Nieco z coho by mohla byt stolica zelena? Silne bolesti a krce som nemala ani pri brusnej chripke ci rota viruse, tak ja by som sla pre istotu na pohotovost. Urcite. Aj preto, ze sa velmi hybe babatko. Ak je to teda ovela viac ako inokedy. Radsej ist zbytocne
Si si istá, že to bola stolica a neodišla Ti plodová voda? Lebo zelená plodová voda neveští nič dobré. Choď na pohotovosť. Radšej ísť aj zbytočne, ale nech sa na Teba pozrú a vyšetria, ako neísť a môže sa niečo skomplikovať.
Určite radšej na pohotovosť, nech ťa skontrolujú. Snaž sa ukľudniť, nemuselo to byť nič, ale srdce na pokoji budeš mať až keď ti to potvrdia lekári. Mne stále vraveli, že radšej 10x zbytočne ako 1x neskoro.
Už aj na pohotovosť , nečakaj a chod hneď teraz
ahoj, je ti uz lepsie? bola si nakoniec na pohotovosti?

Je šanca, že si zjedla niečo, čo ti nesadlo / niečo pokazené? Nemáte v okolí nejakú virózu? Ak nie, šla by som na pohotovosť.