icon

Som v 5. týždni plus 4 dni a krvácam

21. okt 2020

Dobrý deň, prosím o radu som 5+4tt, nemám vôbec žiadne bolesti ale krvacam, bola som na pohotovosti a povedali mi ze je všetko v poriadku, mali ste to niektorá?

Strana
z2
patkaamirko
26. okt 2020

@domisha02 ono by sa aj dalo keby zavolám na tu pohotovosť, lenže tam fakt nemôžem s deťmi čakať niekoľko hodín vkuse v čakárni, manžel chodí domov až večer a to by mi sono už nespravili... Keď som pri dcérke raz zaspinila, ani sa do mňa nepozreli, vraj je to normálne ešte šťastie, že som mala mat svoj prvý ultrazvuk o pár dní 🙏🏿

domisha02
26. okt 2020

@patkaamirko ano no v tom zahraničí to je iné ako na Svk ale teda ani tuto v začiatkoch nic nezvyknú davat .. ja som išla v 6tt k gyn a uz som jej vtedy vravela ze špinim a tiež nič ze to je v pohode no bohužiaľ som o týždeň na to potratila ..takto na začiatku ani tuto to moc neriešia nechávajú to na prírodou ako kedy no závisí od lekára ..každopádne držím palce aby bolo všetko v poriadku 🙏🙂

mnamko
26. okt 2020

@patkaamirko ja som išla na gyn.pohotovost večer a sono mi robili

patkaamirko
26. okt 2020

@mnamko žiješ v UK? 🙂 Mne nespravili, kvôli tomu vecer, lebo ze tam už nie sú lekári ktorí robia sono....

patkaamirko
26. okt 2020

@domisha02 Ono máš z časti pravdu, ale tak z počutia viem, že sa snažia... Aspoň spravia sono, alebo dajú ten duphaston a potom je to už na prírode 🤷🏽‍♀️ tak ja som si ničím už neni istá, podľa všetkého to odišlo s krvou, ale dnes som akosi zase začala chodiť dosť často cikat a bolesti pod bruškom také mierne.. No tak ja neviem co mi je teda🤭🤭🤭

3petka
26. okt 2020

Ja som tak bola bohužiaľ tento rok už 2 krát v piatom týždni a v šiestom. Svetlunka krv prvý deň a na druhý deň už som už riadne krvacala... na druhý pokus nepomohol ani duphaston. Ale ja som mala aj kŕče v podbrušku. Na pohotovosti má poslali preč aj napriek tomu že som mala potvrdené tehotenstvo z krvi. Vraj buď vydrží alebo nie. Dúfam že to tvoj prípad nebude držím palce...

emimese
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2