Som v 6. týždni a doktor nevidel plod

luckaajurko
6. mar 2018

Ahojte mám otázku....dnes sme boli na sone podľa lekára sme 6tt+1 no plod nevidel...vak aj zltko vraj tam je ale plod zatiaľ nie😢máte niektorá s tým skúsenosť?o 2 týždne ideme na kontrolu a uvidí sa či pojdem na cistenie abo nie😔strašne sa bojim s prvým dieťaťom.sme takýto problém nemali ale nato ze som tehu som pri malej prišla až v 8tt ...stresujem a bojím sa zbytočne či ako je to možné že by sa plod so ❤potom už objavil?

nikauff22
6. mar 2018

U mňa v 5tt nebol ani len žĺtkovy vacok a v 6+2tt už aj srdiečko bilo čiže žiaden stres 🙂

simsalabim
6. mar 2018

Ja osobne si myslim, ze si bola na sono velmi skoro. Nie si jedina s takouto skusenostou. Pravdupovediac, nechapem, naco sa zeny tak ponahlaju k lekarovi. Potom nie je nic vidno a zeny stresuju. Staci medzi 8-10 tyzdnom. Myslim, ze aj ty si tam bola priskoro. Je velmi pravdepodobne, ze za par dni by uz lekar nieco videl.

candii
6. mar 2018

6tt je strasne skoro na predcasne zavery

deti95060810
6. mar 2018

sama si dala odpoveď....Prišla si v 8tt....tak to je všetko...nabudúce tam choď ešte o týždeň - dva skôr...😉

mawiya
6. mar 2018

@luckaajurko
ahoj. Je spravne ze si sla skorej. Vzdy je potrebne skontrolovat ci je mimi v maternici. Ak nie budu ta viac sledovat. Mne skora navsteva doslova zachranila zivot. V maternici nic nebolo a bolo z toho mimomaternicove s prasknutym vajcovodom. Nikdy by som neodkladala navstevu na 8 tt alebo nebodaj neskor. Ale v tvojom pripade je tam vacok a plod sa este moze v pohode objavit. Uz aj so srdieckom. Drzim palce.

pininka
6. mar 2018

Ani u mna v 6tt nebolo este nic vidiet, len mi povedal ze som tehu.

eliene
6. mar 2018

Tak isto aj ja potvrdila mi to až neskôr neboj nič 🙂

luckaajurko
autor
6. mar 2018

@eliene No ja som im tam skoro v ordinácii odpadla keď mi to povedali že možno pôjdem na čistenie 🙈že žiadny plod tam nie je vidieť...a tebe kedy bolo vidieť vôbec aspon plod?ja mám teraz vydržať 2 týždne dovtedy ma aj spal trafí

eliene
6. mar 2018

No ja som bola 6 decembra tam nevidela nič az 7 januára už som dostala aj prvú fotecku takže cca som bola v 2 mesiaci 🙂

babyboss
6. mar 2018

@luckaajurko Nechapem preco Ta tak vystrasili 😑 pristup jak.. naposledy ked som otehu na prvom uzv som bola 5tt+6 bol vidno vak a o 2 tyzdne 7tt+6 uz aj plod a srdiecko tak bud v pohode 😊 A ako pisala mawiya niekedy lepsie prist skoro a potom trebars o 2-3 tyzdne ako neskoro kvoli takym pripadom, nikdy nevies.. A drzim palceky ✊

shades3
7. mar 2018

@luckaajurko lekari su necitlivi.. ja som si MA presla - v piatom tt sme boli potvrdit tehu, a objednali ma na 8tt, aby pozreli potom srdiecko, a vsetko vyzeralo ok.. ale v tom 8tt mi povedal, ze bohuzial, je to take ako v 5tt, nevyvija sa, srdiecko ziadne.. ale v tom 5tt to vobec neriesil, sam povedal, ze je hrozne skoro, aby nieco bolo vidno.. a mne ani vo sne nenapadlo, ze by nieco nebolo ok.. len si mala blbeho dokiho..neboj sa, treba vydrzat do 8tt a uvidis. drzim palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre