icon

Som v 7. mesiaci a zasiahol ma prúd z mixéra

6. nov 2022

Ahojte, ma niekto podobnu skusenost? Neviem, ci ist k lekarovi alebo zbytocne nestresovat. Pri peceni kolaca som zabudla vypnut zo zasuvky elektricky slahac a pri odpajani metliciek, ma jedna z nich trochu "kopla" a popalila mi dlan. Slahac bol vypnuty, len nebol vypojeny z eletriny, co som si vsimla neskoro. Je to nejake riziko v 7. mesiaci? Popalenina nie je rozsiahla, ostal mi len cerveny pasik na dlani, ktory som hned dala pod studenu vodu. Inak na sebe nkc necitim, len som ostala trochu v soku.

estrella5
6. nov 2022

Volala by som na nejakú pohotovosť a spýtala sa na názor odborníka...

viestta
6. nov 2022

V prvom rade by som vyhodila slahac, nemá čo prerazat do metliciek.
Ci ísť k lekárovi ci nie, neviem.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
6. nov 2022

Predpokladám, že dieťatko už cítiš, takže k lekárovi by som išla jedine vtedy, keby som necítila pohyby ... a šľahač by skončil v koši, toto jednoducho normálne fungujúci spotrebič nemôže urobiť.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
6. nov 2022

@bilberryday ďakujem
@dzulli1980 malá má diskotéku v bruchu celý víkend, vykopáva jedna radosť.. jasné, že to spotrebič nemôže robiť, stalo sa mi to prvýkrát...

autor
6. nov 2022

@artificiallife čiže je väčšia pravdepodobnosť, že ma to "iba" popálilo? ja som to totiž veľmi nešťastne chytila až pri tom otvore, kde sa zasúvajú metličky.. ozaj som bola v tom, že šľahač je vypnutý, vôbec som ho neskontrolovala.. ako som ho vybrala, "niečo" mi udrelo do ruky, trochu ma aj bolela a zároveň bol ten koniec horúci, takže mi označkoval dlaň

luciah0909
6. nov 2022

Pre pokoj v duši by som radšej zajtra zavolala gynekológovi.

koniarova
6. nov 2022

Pochybujem,že ťa kopol vypnutý šľahač. Skôr to bude len vysokou teplotou metliciek. Podľa mňa si v poriadku. Ale to musíš vedieť ty,ako sa cítiš .

nevenka
7. nov 2022

Mne sa stalo v podstatne skorsom tyzdni, ze som zabudla rucny slahac vypnut z elektriny, ja som ho omylom pustila, este mi stihol strcit hrncek na dlazbu a letel okolo hlavky mojho 1,5 rocneho drobca a mne metlicky podchytili tricko, brucho, prsia, este, ze som mala podprsenku, v panike som vytiahla zo zastrcky. Ale neslahlo ma nic, nastastie. Dobry bizar toto...😔.
Slahac uz ostal nepouzitelny, samozrejme.
Ja si tiez myslim, ze Ta to nekoplo, len tie metlicky boli horuce a popalili Ta.

sundew
7. nov 2022

Mna asi v podobnom case kopol hriankovac,hned vyhodilo poistky,popáleninu som nemala ale pre istotu som isla k porodnej popočúvať srdce maleho.volalala som im a tiez povedali ze radsej prist a popocuvame.nastastie vsetko bolo ok