icon

Som v 7. týždni a pobolieva ma v boku

zuba1987
21. nov 2020

Ahojte,
v ktorom tyzdni vam to potvrdili? ja som podla kalkulacky v 7tt+0 a bolieva ma v boku.
HCG mi rastlo pekne na zaciatku. Odvtedy cakam. K lekarke idem v piatok.

xpetka1x
21. nov 2020

Ahoj a to ideš na prvé vyšetrenie?

kikaham
21. nov 2020

@zuba1987 u mňa nebolo jasné v ktorom týždni ...no keď som mala mimomaternicové určite mi hcg nestupalo pekne ani na začiatku 🙂 o to presne ide keď je mimotarnicove hcg stúpa pomaličky ...a presne podľa toho to zistili plus v maternici nič nebolo samozrejme ...bol to ľavý vajecnik ...a v boku má nebolelo ..necítila som nič ..keby nevymeška menzes tak ani neviem že sa niečo deje :(
Ty vieš odkiaľ že by to bolo mimomaternicové ? Lebo nemusí byť 🙂

zuba1987
autor
21. nov 2020

@kikaham neviem, len ma stale picha v boku dole, hcg mi rastlo podla sestricky ukazkovo, obden sa strojnasobilo tusim

xpetka1x
Autor odpoveď zmazal
zuba1987
autor
21. nov 2020
xpetka1x
21. nov 2020

@zuba1987 hore som napísala

kikaham
21. nov 2020

@zuba1987
@zuba1987 môžem ťa upokojiť že to určite nebude mimomaternicové 🙂 ja som teraz normálne tehotná a mama som aj mimomaternicové a rozdiel je ten že hcg mi stúpa tak ako tebe pekne ..a počas mimomaternicové ho stúpa vždy pomaličky . Ale presne ti povie doktor 🙂 ale myslím si že je všetko ok🙂 to len my stresujeme ja napríklad tiež sa stále sledujem :F

xpetka1x
21. nov 2020

@kikaham keď nás doplasia ale tak lepšie asi rátať zo všetkým ako byť potom v soku

kikaham
21. nov 2020

@xpetka1x pravda lespie vždy ráta so všetkým ..tehotenstvo je zložité..

ammela
21. nov 2020

@zuba1987 v boku? ako v oblasti vaječníka ? ak áno pozri na nete bolesť vaječníkov počas tehu - je to normálne má to tuším 30% tehotných aj mňam to už pár krát potrápilo. Hlavne po sexe som 2-3 dni pociťovala.

zuba1987
autor
22. nov 2020

@ammela ahoj, ano presne akoby vajecnik, obcas ani zakaslat nemozem, inokedy je 2 dni pokoj