Špinenie a krvácanie v 11. až 14. týždni tehotenstva
Ahojte, nenašla som tu taký príspevok tak skúsim či niekto nemal niečo podobné.... od 11tt som bola 4x na pohotovosti teraz som 14tt, najprv raz špinenie a bolesti potom dvakrát slabšie krvácanie tiež s bolesťami a včera sa zo mňa na wc vyplavila zrazenina asi 4cm dosť som sa zľakla ale každé vyšetrenie dopadlo rovnako, dieťa v poriadku, všetko super, hematóm žiadny, pokoj na lôžku. Od 6tt beriem duphaston kvôli predošlému MA. Ja už to nechápem a nik mi nevie povedať čo to je. A stále to pokračuje aj keď je to len hnedočerveny výtok a slabý. Všetky baby čo písali k takejto téme mali na usg hematóm ja tam nič nemám. Mali ste niektorá niečo podobné? Potrebujem trošku nádeje že to prejde 🙈
@lia1309 presne ako píše pani predo mnou ja som asi po mesiaci tehotenstva krvácala a mudr ma chcel poslať aj do nemocnice, no nešla som, keďže som vtedy po dieťati netúžila a nakoniec som ju 10 dní prenášala a dnes je z nej už dospelá slečna.
@lia1309 presne ako píše pani predo mnou ja som asi po mesiaci tehotenstva krvácala a mudr ma chcel poslať aj do nemocnice, no nešla som, keďže som vtedy po dieťati netúžila a nakoniec som ju 10 dní prenášala a dnes je z nej už dospelá slečna.
Ďakujem krásne, dúfam že to tak nakoniec aj dopadne ale bohužiaľ opäť v noci krvácanie počkala som do rána ako povedal lekár že niekedy to prestane samé a nič tak zase v čakárni a už aj zbalená, radšej si poležím v nemocnici pod dohľadom
Ďakujem krásne, dúfam že to tak nakoniec aj dopadne ale bohužiaľ opäť v noci krvácanie počkala som do rána ako povedal lekár že niekedy to prestane samé a nič tak zase v čakárni a už aj zbalená, radšej si poležím v nemocnici pod dohľadom
@lia1309 veľmi držím palce, aby to dobre dopadlo
@lia1309 ja som krvácala do konca prvého trimestra, bola som niekoľkokrát na pohotovosti. Brala som Utrogestan pokiaľ to išlo. Potom som ešte raz krvácala v treťom trimestri, na začiatku. Hematóm som mala maličký na začiatku iba, potom už nie. Hematóm sa mi vytvoril po styku a odvtedy som ho už mala zakázaný až do pôrodu. Lekár povedal, že je normálne krvácať, zvykne sa to objaviť približne v čase, keď by mala prísť menštruácia a aj keď sa ma pri príjme na pôrod pýtali na komplikácie počas tehotnestva a spomenula som toto, iba povedali že je to úplne normálne, že to nie je žiadna komplikácia. Netreba sa opúšťať, tak ako som to robila ja :D
@luciat38 no keby že to je placenta alebo hematóm tak to chápem, rozumela by som dôvodu ale ja mám placentu vyššie a ani sa z nej neodlučuje nič a ani hematóm nenašli proste ultrazvuk krásny čistý, bábo rastie. Ale po dnešnej noci čo som prekrvacala na wc a mala extrémne bolesti ma už hospitalizovali a z testov to vyzerá na zápal (mám vyššie CRP) len nevedia kde ten zápal je. Dali mi antibiotiká, ascorutin a duphaston zamenili za nejaký iný gestagén, nepamätám názov ale každopádne čaká ma ešte kopec testov.
Ale ďakujem všetkým za vaše odpovede lebo k tomu sa človek nedopátra a jediné čo ma ukľudnilo boli ženy tu čo mi napísali že to dopadlo dobre
@lia1309 ja som krvácala do konca prvého trimestra, bola som niekoľkokrát na pohotovosti. Brala som Utrogestan pokiaľ to išlo. Potom som ešte raz krvácala v treťom trimestri, na začiatku. Hematóm som mala maličký na začiatku iba, potom už nie. Hematóm sa mi vytvoril po styku a odvtedy som ho už mala zakázaný až do pôrodu. Lekár povedal, že je normálne krvácať, zvykne sa to objaviť približne v čase, keď by mala prísť menštruácia a aj keď sa ma pri príjme na pôrod pýtali na komplikácie počas tehotnestva a spomenula som toto, iba povedali že je to úplne normálne, že to nie je žiadna komplikácia. Netreba sa opúšťať, tak ako som to robila ja :D
@anonym_e6c84f to ani nie že sa opúšťam ale ja som sa už cítila ako hlupaňa, že to nie je možné stále na pohotovosť a nič tam nenájdu, cítila som sa zle že otravujem lekárov ale tie bolesti boli ako silné menštruačné, keby nie som tehotná dám si algifen 😅 ale tak už sa to rieši a dúfam že to prestane a bude pokoj 🙂
@anonym_e6c84f to ani nie že sa opúšťam ale ja som sa už cítila ako hlupaňa, že to nie je možné stále na pohotovosť a nič tam nenájdu, cítila som sa zle že otravujem lekárov ale tie bolesti boli ako silné menštruačné, keby nie som tehotná dám si algifen 😅 ale tak už sa to rieši a dúfam že to prestane a bude pokoj 🙂
@lia1309 na to tam ta pohotovosť je a určite sa netráp že chodíš zbytočne .. máš v sebe život nič v tomto prípade neni hlupost .. ja som mala pred pár týždňami silný kašeľ , z toho kaslania - ale to som nevedela vtedy som mala dosť bolesť v podbrušku , išla som lebo som sa bála , našťastie to bolo ok 🙂

@lia1309 tak veľa žien krváca aj špiní a donosi úplne zdravé bábätko. Ak vám povedali že je všetko ok tak naozaj je. Držím vám moc palce a uvidíte, že je všetko v poriadku. Naj kamoška krvácala a dnes má zdravého chlapčeka.
Viem že to je ťažké ale myslite pozitívne.