Špinenie a necítenie pohybov v 18. týždni
Ahojte som v 18. tt a necitim pohyby je to moje prve babo a bojim sa .. je tu este mensi problem ze od piatka vecera spimim nie vela asi 3kvapky(doslovne) moze to byt nieco vazne
Určite by som zašla na pohotovosť daj si vložku aby videli tu krv.A co sa tyka pohybov nie každé dieťatko sa začne hýbať v brušku tak určite ich budete cítiť ;)
Ked v tomto tt necitis pohyby,je to ok. Ale chytro na pohotovost s tym spinenim ci krvacanim, to nie je sranda..
@kamoska222 Pohyby, ze necitis, to je ok....byva to 18tt-20tt, ale ta krv, to urcite pohotovost a okamzite, mala si ist uz v piatok
Tiež odporúčam ísť na pohotovosť, ale radšej čím skôr, nie o pol štvrtej ráno 🙂 . To už potom radšej zajtra ráno k svojmu gynekológovi.
ja som začala cítiť pohyby až na konci 21 tt a viem o niektorých, ktoré až v 24 tt, je to veľmi individuálne. ale ako baby hovoria, špinenie nie je sranda, choď na pohotovosť, aby si to neskôr neľutovala.
Dnes som bola na gynde a povedali mi ze to je v poho ked to neprestane do konca tyzdna ale zosilnie mam sa pobalit a hned prist ... :( dufam ze to prejde nechcem prist aj o dalsie babo