Špinenie v 1. trimestri
Dobry den spinim druhý den do hneda. Doktorka ma pozrela a povedala že dieťatko je v poriadku.Beriem denne tabl anopyrinu.Neviete či to môže byt aj tým?som z toho nervózna,doteraz som žiadny problem nemala
To som rada 🙂 skús to neriešiť ja spinim hnedé už vyše dvoch týždňov,taký hnedý hlien,dr povedala že kým to nieje dlha bolesť ako ms celé dni a nieje tam červená krv môžeš tak špiniť dlho 🙈je to na nervy ale dáme to 🥰(posúva sa maternica tak vyplavuje starú krv von) to mi odôvodnila ;) pekný dnik
@doda89 mne na pohotovosti nepovedali nic,tak preto sa bojim😔 tiež len,že mám prísť ak by bola krv. A aj ti niečo na to predpísala?
Ja som po ivf takze mám progesteron a estrofem na pohotovosti mi nechcel dať nič že to už je všetko čo mám mat že je to v božích rukách a na druhý deň som šla ku svojej dr a už bilo ❤️Nikdy sa nevzdávaj 🙂 treba veriť
@doda89 pojdem aj ja k doktorke,mozno mi niečo na to da ako progesteron.Pekný dnik aj tebe😊
Ja som si tým prešla minulý rok. Špinila som v 5tt cca 3 dni, potom v 7tt cca 3-4 dni. Dokonca raz som aj normálne krvácala. Vždy som hneď šla na pohotovosť, ale bábo bolo ok. No vystresovaná som bola poriadne. Brala som Duphaston a Ascorutin.
@jsrv82 aj ja na pohotovosti v poriadku,aj to v ten den potom preslo a dnes opäť tak som sa zlakla. Stále rozmyslam,či mi na to nemali niečo predpísať
Ak môžem poradiť, tak hlavne veľa oddychuj. Držím palce, nech všetko dobre dopadne.
Mna napadlo že mám pit viac vody 2,5l vodu s citrónom, caj... 🙂 keď ti povedali že je babo oki tak ho a seba nestresuj!! 🥰
@doda89 si zlata,ďakujem.Pred chvíľou som si práve spravila vodu s citrónom,som sa docitala🙂 ja viem že nemam stresovať len keď to je take tazke😔

Ja to mám tiež je to v poriadku 🙂