icon

Špinenie v 11. týždni

polariso
8. jún 2014

Pekny vecer. Chcem sa spytat. Vcera som zacala proi grilovacke spinit. Teda ela som sa vycurat a na papieri bola krv ale taka hneda akp obcas pri menzesr. Som sa zlakla a hned som utekala do nemovcnice. Takzr uz ma tam aj nechali. Spinila som len raz. Vecer a enee cely den to bolo ok len ked som dlhsie sedela tak potom opat pri curani som si nasla na papieri slaby hnedy fkak. Vcera na done bolo babo ok. Myslite ze je to normalne. V nemocnici kedze je vikend som sa nic nedozvedela len ma dopuju tabletkamii

Strana
z2
polariso
autor
18. jún 2014

@domin85 anoooo dam vedietttt..aj ty sa zatial drzkajjjjj

mmarry
18. jún 2014

@domin85 mne duphaston ani nepomohol, lebo o tri týždne som začala špiniť zas. pomohol mi ascorutin, ako hovorí polariso. je voľne dostupný v lekárnach. odporučil mi ho dr.

domin85
18. jún 2014

@mmarry No, uvidime, snad bude dobre, zatial idem pocuvat dokinu, keby sa nahodou znova neico ukazalo letim rovno na hospitalizaciu :-/ Ale tym, ze nenasla ani hematom ani ziadnu cievku ci nieco take tak snad by netrebalo ascorutin, ten je ak sa nemylim na upravu krvi uz... Ale dakujem velmi za odporucanie 😉 Drzim palceky nech uz je dobre

mmarry
18. jún 2014

@domin85 ani ja nemám hematón ani cievky. len tak z ničoho nič. len škoda že to vždy tak šokne

polariso
autor
18. jún 2014

@domin85 ascorutin je na to aby ti spevneli cievy. Ja som sa pytala nato mojej hematologicky lebo ja si puvham od zaciatku injekcie do brucha na riedenie krvi a bala som sa ze sa to bude bit...tiez som si myslgla ze to robi nieco s krvou...omyl. on ti neublizi aj ked ti nic nenasli. Ved ani u mba nevedeli tak to zhodili na tu.placentu

stefania100
31. aug 2020

@polariso Prosim Vas myslite, ze je bezpecne uzivat ascorutin a aspirin na riedenie krvi? Dakujem.

polariso
autor
1. sep 2020

@stefania100 myslíte asi anopyrin na riedenie krvi. Malo by to byť ok...kedze ascorutin je vlastne na zosilnenie jemných sviečok aby nepraskali

stefania100
3. sep 2020

@polariso Dakujem 💐

Strana
z2