Špinenie v 6. týždni
Zdravím veľmi som sa zlakla vstala som a našla som si na pyzame spinenie .je sviatok doktor mi nedvíha čo mám robiť
@helus888 tak si hned daj... ideal 2x denne 200mg a zavolaj hned rano svojmu gynekologovi...mozes mat aj mensi hematom a babo je ok...
Radsej chod na pohotovost..mne sa stalo vcera toto zial krvacanie sa rozbehlo a o dieťatko som prisla tiez 6tt..necakaj a chod pichnu ti aspoň injekcou..drzim palce
@miskamicha fakt? Ja som mala utrogest, to je 200, zijeme v nemecku. Dva krat denne prve tyzdne tehu.
@anjelicek26 ano duphaston len 10mg...utogestan a progestanelle 200mg. Aj ja som tak uzivala 😊
Ahojte prosím Vás ja sa chcem poradiť s Vami... Som v 6 tt a dnes som bola na kontrole a doktorka mi povedala, že môjmu bábätku bije ❤️ pomaly... Sem tam mám spinenie a beriem duphaston 3x na deň tak ako mi povedala doktorka.... Mám ísť 13.1. na kontrolu a keď sa nezlepší ❤️ tak neviem čo bude ďalej... ❤️ Bije 80 a že to je pomaly... Tak sa chcem opýtať, že či niekto s niečím takým nemá skúsenost.... Ďakujem za každú odpoved
@majuska1996 je hlupost v takom tyzdni vobec pouzivat doppler a stresovat tym tehulku. Tep srdiecka sa zvysuje postupujucim tyzdnom tehotenstva s maximom v 10 tt. Klud...teraz je to vzdy 50 na 50. Mysli pozitivne a nezatazuj sa tym co ti povedala dr. U mna lekar nikdy doppler do 12 tt nepouzil. Drzim palce, verim ze to bude ok. Dodrziavaj kludovy režim...nohy hore...liecbu mas, bude to dobre❤.
@miskamicha presne mne tiež robila teraz prvý krát v 12 tt aj to iba na pár sekúnd.
@helus888 tak veru, doppler by sa nemal pouzivat do 12tt vobec..a potom tiez nie ak to.nie je nutne
@majuska1996 samozrejme treba ratat so vsetkym 🙂 .. ja som krvacala do 15tt jasne cervenou krvou.
@miskamicha tak ja len spinim aj to len také bodky chvála Bohu len ma znepokojila tým srdiečkom

@helus888 gynekologicka pohotovost alebo priamo do nemocnice. Spinenie na zaciatku tehotenstva je relativne caste, ale dobre to proste nie je... treba ist aspon po duphaston.