Špinenie v 6. týždni
Ahojte dievčatá, min. víkend som zistila, že som tehotná, po 3 dňoch meškania ms, posledná menštruácia bola 30.12 - 4.1., tento pondelok som mala aj preventívku na gynde Dr. už videl, ale bolo veľmi maličké tak mám prísť o 3 už necelé týždne, otázka znie už pri preventívke som dosť krvácala, keď robil asi stere či ,,odstrihuje, kúštik na cytologiu, uistil ma, že je všetko v poriadku len je už nedeľa a ja stále jemne občas špiním, neviem či to je v poriadku už by som čakala, že je ranka zcelená, myslíte, že je to stále s toho alebo sa niečo deje. Zajtra volám lekárovy, čítala som, že niektoré ženy proste špinia počas tehotenstva a neni to nič vážne tak neviem, ďakujem za odpoveď ☺️
@radanna11 ahoj, ďakujem, ja by som mala mať už po menštruácií, dúfam, že to je len s tej cytologie, ale pri prvom synovy som tiež trocha špinila už si to moc nepamätám už to bude 5 rokov 🙈 tak nepripúšťam si, že by sa mohlo niečo stať ☺️
No za mňa osobne to nie je OK, to krvácanie trvá dlho ...
Tiez som spinila tyzden v case ked som mala mat svoje dni,a omesiac znova v tom case ked son mala mat svoje dni lenze sa spustila aj cerstva krv o 2 dni kyretaz...dufam,a verim ze to nie je tvoj pripad😍 brala som duphaston a ascorutin,ten je volnopredajny
@sandyan to mi je ľúto 🥺 od dnes beriem duphaston 4x denne a v stredu idem na krv tak uvidím, stále inak špiním 😩

@denisa3036 ahoj,my sme sa snažili o druhu dcéru tri roky a keď sa konečne podarila tak som v 8tt aj 12tt spinila, všimli sme si s lekárom,že som vlastne spinila v čase kedy by som mala ms.
Ale ja som oba razy bola PN 2tyzdne a mala som nasadený duphaston až do 14tt plus ascorutin plus ešte magnezium.