Špinenie v 6. týždni väčšinou po wc
ahojte baby. ak s tym mate problemy alebo mali zistili vam lekari z coho ste to mali ? u mna je problem ten ze potvrdil mi lekar podla krvnych testov tehotenstvo ale na sone nic nevidel. podla ms som v 6 tt ale ovulaciu som mohla mat aj neskor takze zatial nevieme presne v ktorom tyzdni som. aby bolo vidiet cokolvek. asi 4 dni ma trapi spinenie a vacsinou po wc. ci po malej alebo velkej potrebe. raz je to akoby stara krv raz som mala aj cervenu. ale toto mi prichadza len pri wc. v jeden den som mala asi pol hodku kus silnejsie a aj nejaka hrudka zomna vysla von. neviem co to bolo. hematom mi zatial nezistil aspon sme sa o tom nebavili. som uz z toho spinenia zufala. viete pomoct s vasimi pribehmi s pozitivnym koncom ? alebo pokracovanim. 🙂 dakujem
Svagrinka to mala a nakonec tam mala ranku a na wc a po prechadzke si ju akoby netrhla a krvacala
Mala som krvácanie pri 2 tehu. A keby raz, ale asi 3 krát a zakaždým som skončila v nemocnici. Potom sa to zlepšilo, išla som ešte aj do práce. V súčasnosti dcéra chodí do 3 triedy.

Určite by som sa zajtra ozvala gynekológovi ( aspon mu zatelefonuj, ak tam nemôžeš skočiť ) môže to byt aj problem, proste krvácanie v tehotenstve nie je sranda