icon

Špinenie v 6. týždni väčšinou po wc

niqa09
25. feb 2015

ahojte baby. ak s tym mate problemy alebo mali zistili vam lekari z coho ste to mali ? u mna je problem ten ze potvrdil mi lekar podla krvnych testov tehotenstvo ale na sone nic nevidel. podla ms som v 6 tt ale ovulaciu som mohla mat aj neskor takze zatial nevieme presne v ktorom tyzdni som. aby bolo vidiet cokolvek. asi 4 dni ma trapi spinenie a vacsinou po wc. ci po malej alebo velkej potrebe. raz je to akoby stara krv raz som mala aj cervenu. ale toto mi prichadza len pri wc. v jeden den som mala asi pol hodku kus silnejsie a aj nejaka hrudka zomna vysla von. neviem co to bolo. hematom mi zatial nezistil aspon sme sa o tom nebavili. som uz z toho spinenia zufala. viete pomoct s vasimi pribehmi s pozitivnym koncom ? alebo pokracovanim. 🙂 dakujem

pribinak
25. feb 2015

Určite by som sa zajtra ozvala gynekológovi ( aspon mu zatelefonuj, ak tam nemôžeš skočiť ) môže to byt aj problem, proste krvácanie v tehotenstve nie je sranda

niqa09
autor
25. feb 2015

@pribinak uz som to s nim riesila. beriem ascorutin dicinone aj mi pichol injekciu proti krvacaniu. uz to ustupilo ale stale ak sa zacnem viac pohybovat tak sa mi to kus prejavi. to sfarbenie. a stale na tej toalete.

pribinak
25. feb 2015

@niqa09 tak sa mu ozvy, ze to spinenie pretrváva aj napriek užívaniu liekov, radšej zavolať 100x zbytočne ako 1x niečo zanedbať

erickatt
25. feb 2015

Svagrinka to mala a nakonec tam mala ranku a na wc a po prechadzke si ju akoby netrhla a krvacala

niqa09
autor
25. feb 2015

@pribinak zajtra mi ma volat kvoli vysledkom.. ty si nieco podobne nemala?

niqa09
autor
25. feb 2015

@erickatt uvazovala som uz aj ja nad tym. lebo vacsinou pri pohybe sa to objavi. ked lezim tak je klud vacsinou. tak momentalne mi neostava nic ine len cakat. dakujem za odpoved 🙂

pribinak
25. feb 2015

@niqa09 nie, ja som nic takéto neriešila, ale moja známa mala problémové tehotenstvo, som si teda vypočula viac "zážitkov"

bonaqa2013
25. feb 2015

Mala som krvácanie pri 2 tehu. A keby raz, ale asi 3 krát a zakaždým som skončila v nemocnici. Potom sa to zlepšilo, išla som ešte aj do práce. V súčasnosti dcéra chodí do 3 triedy.