icon

Špinenie v šiestom týždni tehotenstva

velvetknife
2. júl 2025

Ahojte,chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tym ze spinil v 6 tyzdni.Mne sa to stalo som prvorodicka jasne ze hned sme sa zlakli tak muz ze utekame na pohotovost,spinenie bolo len take ze uplne tmave a malinko.Dr na pohotovosti bol cudny najprv sa ma spytal ci mam tehotensku knizku,co som povedala ze nemam lebo moja gynekologycka bude mat 3 tyzdne dovolenku tak ma dala az na 21.7 na prve vysetrenie,urobil mi vaginalny ultrazvuk pri nom mi ukazal na obrazovke taku malinku fazulku s tym ze to je samovolny potrat lebo ze to uz by sa malo formovat a mne sa to nevyvija..ostala som ako obarena lebo vsade som citala ze v 6tt malo kedy nieco vidno a ze to ani nieje este pocut sediecko lebo je to skoro a on hned na mna prognozu..potom ma vhsetril on a povedal ze nekrvacam ze len spinim tak mi pichol injekciu na zastavenie.Zacal byt ku mne drzy ze preco som nesla ku svojej dr. Vravim ze bude mat dovolenku ze az 21.7.mam prvu kontrolu.Obvinil ma ze neexistuje ze nema za seba zastupcu ze isto som ja zle ju pochopila atd.jasne mi povedala dr.ze bude prazdna ambulancia ved niesom blba..zrazu zacal veaviet ze ja som v 3tt lebo si pomylil mesiac bol v tom ze je jun🤦🏻‍♀️uplne cele zle raz rozpraval ze som potratila a vylucim to z tela von a potom ze co robim paniku ked je to este malicke.Som zmätená neviem co si mam mysliet.Poradte prosim aky je 6tt.Dakujem❤️

lucia245
2. júl 2025

@velvetknife
Srdiečko ešte nemusí bit na ultrazvuku v tomto týždni. Podľa popisu ide o uhniezdovanie v maternici, vtedy môže byť spinenie tmavou krvou. Aj týždeň tomu zodpoveda, 6tt. Doktor, ktorého si stretla, je blbec.

ejanjelik
2. júl 2025

@velvetknife ahoj, v 2 tehotenstve som mala špinenie až na pohotovosti sa ukázalo,že je to krvacanie. Aj keď ma všetci upokojoval videla som na doktorovi,že nedáva veľké nádeje. Cakala som týždeň a na kontrolu som uz isla k svojej doktorke,ci bude srdiecko. Najdlhsi tyzden v zivote.Aká som bola šťastná,keď ma ten istý doktor prepustal po porode . Dopadlo to dobre bol to hematom. Pri 3 tehotenstve to už ale nedopadlo dobre. Vraj bolo biochemické. Otehotnela som hneď ďalší mesiac( bola som po kontrole a doktorka povedala,že je všetko čisté, že by sme mali 2 mesiace pockat ,ale boli sme na dovolenke a...)

rybkoava
2. júl 2025

Nejaký debil doktor a v tom, že ju niekto musí zastupovať má pravdu. Ja, keď som zistila že som tehotná, tak mal tiež dr. dovolenku. Normálne mal na dverách ambulancie napísané, kto ho zastupuje.

velvetknife
autor
2. júl 2025
@lucia245

@velvetknife
Srdiečko ešte nemusí bit na ultrazvuku v tomto týždni. Podľa popisu ide o uhniezdovanie v maternici, vtedy môže byť spinenie tmavou krvou. Aj týždeň tomu zodpoveda, 6tt. Doktor, ktorého si stretla, je blbec.

@lucia245 jezis dakujem za odpoved🙏🏻celu noc som koli tomu nespala len som premyslala googlila hladala upokojovala som sa,no on mi tam zacal potom trepat ze keby zijem v anglicku tak sa somnou bavia az od 12tt..kukam nanho co mi tu trepe ked pred minutou mi povedal ze to je potrat a vijde zo mna sam..doteraz nechapem co sa vcera vlastne na tej pohotovosti udialo..najprv potrat,potom ze 3tt bo si pomylil mesiac ten idiot,potom nieco hladal v starej knizke asi 5 minut.Od zaciatku nemam ziadne problemy len bolestive prsniky,tazke,naliate.Vcera mi akurat prislo na odpadnutie v obchode ale ked som sa napila vody bola som ok a vecer to slabunke spinenie.Na utrazvuku male vidno ako gulicku cierneho korenia je to ok?snazim sa mysliet pozitivne ale ten blbec ma tak vystrasil..je to moje orve tehotenstvo neviem ani ako sa mam citit

velvetknife
autor
2. júl 2025
@rybkoava

Nejaký debil doktor a v tom, že ju niekto musí zastupovať má pravdu. Ja, keď som zistila že som tehotná, tak mal tiež dr. dovolenku. Normálne mal na dverách ambulancie napísané, kto ho zastupuje.

@rybkoava ano aj ja tak viem no mna odbyla v telefone s tym ze ambulancia bude prazdna povedala som jej ze som prvorodicka nemam s nicim skusenosti sledujem vsetko pri vstavani ma boli brucho akoby som mala svalovku ale citala som ze to je normalne

velvetknife
autor
2. júl 2025

A povedal mi ze to na 6tt je velmi male..doteraz som nespinila ani nic iba som stale hladna a zjem vsetko co mam na ociach a tie prsia..napisal mi do papiera ze mam mat oddych na lozku a dnes mam ist ku svojej dr.tak ja jej ani nevolam rovno tam pojdem a asi jej vyrazim dvere len nech mi povie ze vsetko je v poriadku🥺🥺

rybkoava
2. júl 2025

Ináč ja som tiež špinila počas tehotenstva. V jednom som začala krvácať, ale to už som viac - menej vedela, že to nedopadne dobre. V 7 týždni nebolo vidno plod a v 9 som začala krvácať. Pri ďalšom tehotenstve som niekoľko krát špinila, dali mi tabletky na vkladanie zo spodu. Bola to zostatková krv z ms. A na pohotovosti som bola niekoľkokrát. Na moju smolu som mala vždy problém, keď už moja dr. neordinovala. Ale teda ani raz neboli v nemocnici na mňa drzí. Práveže mi povedali, že radšej prísť 3 x zbytočne, ako raz neskoro.

evinku
2. júl 2025
@velvetknife

@rybkoava ano aj ja tak viem no mna odbyla v telefone s tym ze ambulancia bude prazdna povedala som jej ze som prvorodicka nemam s nicim skusenosti sledujem vsetko pri vstavani ma boli brucho akoby som mala svalovku ale citala som ze to je normalne

@velvetknife ahoj... Hlavne v kľude.. Isto si natrafila na debila dr.... Asi nemal. Svoj deň a vybil si to na tebe, čo je chyba... A tvoja dr. musí mať zastupovanie... A ak si není spokojná, kľudne si nájdi inú... Keďže teraz tam budeš chodiť často, musíš byť spokojná... A. Pokiaľ ide o špinenie... Ja som od 6tt spinila každých 6 dní až do 10tt...nasla mi hematom dr., ktorý bud vykrvaca alebo sa vstrebe... Vtedy mi odporučila piť veľa citrónovej vody, a byť v kludovom režime... Ja som eate užívala tbl. ascorutin 3x1tbl tbl. ( sú voľnopredajné)...
V 6tt ešte nemusí byť ❤️, ale už môže... Pokiaľ je to špinenie tmavá krv, tak je to. Ok , vtedy sa žena čistí... Ak by bola číra krv, tak už pozor... Ak si si není istá, radšej chod aj 10x na pohotovosť, ako neísť a potom ľutovať... Držím palce, nech všetko dopadne dobre 🙏🤞🌹

anjelicek26
2. júl 2025

Doktor blbec. Odhliadnuc od toho, ano tvoja lekarka ma zastupujucu, je to vypisane na dverach ambulancie, cez den si mala ist tam, ak to bolo vecer, tak pohotovost bola ta spravna cesta.

velvetknife
autor
2. júl 2025
@anjelicek26

Doktor blbec. Odhliadnuc od toho, ano tvoja lekarka ma zastupujucu, je to vypisane na dverach ambulancie, cez den si mala ist tam, ak to bolo vecer, tak pohotovost bola ta spravna cesta.

@anjelicek26 bolo to vecer o 21:30 tak sme zvolili pohotovost..mne sestricka povedala ze este ten tyzden robia ale maju plno a ze nikto ich nezastupuje lebo ja som sa hned pytala ci niekto zastupuje nakolko viem ze musia mat niekoho kto ich zaskoci tak je to vsade ale ako vravim odbyla ma ze 21.7. Az mam prist lebo teraz by mi aj tak nerobili ultrazvuk a ze mam brat kyselinu listovu tak tu beriem uz treti den odkedy som s nou volala..a bola som teraz na wcku mala som pocit na stolicu ale asi mam zapchu a ked som sa utrela mala som len zase take tmave slabe spinenie pri utierani,citala som ze to moze sposobit aj ten tlak pri stolici

velvetknife
autor
2. júl 2025

Zeny dakujem vam vsetkym velmi pekne🙏🏻ani neviete ako ste ma upokojili🥰keby som vedela tak uz vcera vam napisem ste lepsie nez niektory dr😅a ja preplakala skoro celu noc lebo mne to tak hodil do tvare jakeby sa o nic nejednalo totalne bez citu bez empatie bez pochopenia jednoducho ukazal mi tu malu gulicku a ze jedna sa o samovolny potrat ( najprv ani nevedel si spomenut ako sa to nazyva ) a potom ze ci som mohla otehotniet aj neskor a ja ze no ano asi mohla mame styk casto no ja si nezapisujem kazdy jeden do kalendara😅a on noo tak potom co tu riesime a ja ze tak akoze aky je verdikt?budeme mat babatko alebo nie?a on pozrel na sestricku a tak ironicky asi som sa nevyjadril dost jasne..ak ste v 6tt tak mate samovolny potrat ak ste otehotnela neskor tak preto je este take malicke a nevieme urcit ci sa vyvija a s tym ma poslal domou..a pichol mi injekciu do zadku na zastavenie krvacania

diaalex
2. júl 2025

Prístup blbec, ale v jednom mal pravdu, žiaden gynekológ neodchádza na dovolenku len tak, musí mať za seba náhradu. Mali ste ísť pozrieť kto zastupuje vášho gynekológa. Špinenie v 6tt už uhniezdenie nie je, to je už buď alebo... za mňa ste teda skoro testovali, skoro robili paniku... do 8tt by som tieto veci určite neriešila, ale držím palce ...

velvetknife
autor
2. júl 2025
@diaalex

Prístup blbec, ale v jednom mal pravdu, žiaden gynekológ neodchádza na dovolenku len tak, musí mať za seba náhradu. Mali ste ísť pozrieť kto zastupuje vášho gynekológa. Špinenie v 6tt už uhniezdenie nie je, to je už buď alebo... za mňa ste teda skoro testovali, skoro robili paniku... do 8tt by som tieto veci určite neriešila, ale držím palce ...

@diaalex mne to bolo divne viem ze kazdy lekar ma zastujupujuceho lekara,niesom ziadne dieta mam 33 rokov takze uz nieco som si v zivote presla.Ale ked raz ma jednoducho odbyla s tym tak nebudem sa jej nutit proste.A sestricka mi povedala ze ked budem mat bolesti alebo krvacanie alebo spinenie mam ist na pohotovost tak som to tak aj spravila ako mi kazali.Muz mi povedal radsej ist nez si potom vycitat ze sme nieco zanedbali.Kedze som nikdy necakala dieta nevieme co je a co nieje normalne kedy robit a kedy nerobit paniku

diaalex
2. júl 2025
@velvetknife

@diaalex mne to bolo divne viem ze kazdy lekar ma zastujupujuceho lekara,niesom ziadne dieta mam 33 rokov takze uz nieco som si v zivote presla.Ale ked raz ma jednoducho odbyla s tym tak nebudem sa jej nutit proste.A sestricka mi povedala ze ked budem mat bolesti alebo krvacanie alebo spinenie mam ist na pohotovost tak som to tak aj spravila ako mi kazali.Muz mi povedal radsej ist nez si potom vycitat ze sme nieco zanedbali.Kedze som nikdy necakala dieta nevieme co je a co nieje normalne kedy robit a kedy nerobit paniku

@velvetknife áno len potom sa nečudujte, že sa k vám takto správali na pohotovosti... nešlo o akútny prípad, s týmto ste kľudne mohli ísť za zastupujúcim lekárom... obvykle sa do 12tt takéto vôbec nerieši.. sama príroda si to zariadi ...
ja som mala špinenie riadne a dosť v 8tt a lekár ma poslal riadne domov, že buď alebo... potom od 12tt každé 4t presne na deň ms som mala riadne krv a zhodnotili, že som jedna z mála ktorá má ms aj počas tehotenstva...
to že nevidel akciu srdiečka ok, ale určite by som nebola pokojná, že špinenie pominulo, ešte tam je vždy šanca, že akcia srdiečka nenabehne a touto injekciou vám akurát uškodili

velvetknife
autor
2. júl 2025
@diaalex

@velvetknife áno len potom sa nečudujte, že sa k vám takto správali na pohotovosti... nešlo o akútny prípad, s týmto ste kľudne mohli ísť za zastupujúcim lekárom... obvykle sa do 12tt takéto vôbec nerieši.. sama príroda si to zariadi ...
ja som mala špinenie riadne a dosť v 8tt a lekár ma poslal riadne domov, že buď alebo... potom od 12tt každé 4t presne na deň ms som mala riadne krv a zhodnotili, že som jedna z mála ktorá má ms aj počas tehotenstva...
to že nevidel akciu srdiečka ok, ale určite by som nebola pokojná, že špinenie pominulo, ešte tam je vždy šanca, že akcia srdiečka nenabehne a touto injekciou vám akurát uškodili

@diaalex citate co pisem?nevedela som ktora dr. Zastupuje kedze moja mi do telefonu povedala ze bude prazdna ambulancia ze nezastupuje ju nikto,tak ku akej zastupujucej som mala ist?ci som mala ist a klopat od dveri k dveram?to pri prvom tehotenstve ste bola taka pokojna ze mam na haku ci zije ci nezije?ja som sa az vcera napriklad prvy krat dozvedela ze to je bezne ze sa odplavy plod v 6tt ak nerastie..ja som stale hladna prsia mam naliate a bolestive.Nic nenasveduje zatial ze nieco nieje v poriadku len to spinenie a mne dr povedala ak budem spinit mam ist na pohotovost.No mne to nieje lahostajne kedze to male je vo mne chapete?ani vo sme by mi nenapadlo ze to moze byt bud alebo v 6tt preto sa informujem pisem,pytam sa.Nikto mudry z neba nespadol si myslim