icon

Špinenie vo štvrtom mesiaci

27. júl 2020

Ahojte dievcata, asi hodinu dozadu som si nasla na nohavickach take tmavo hnede spinenie, som 15+2tt, velmi ma to vystrasilo, prosim poradte mi ci to mam riesit hned a utekat na pohotovost? Tento piatok mam poradnu u svojho gynekologa, tak neviem ci cakat ci co robit 🥺 dakujem.

nikusiak9
27. júl 2020

Tmave je fajn to je stara krv. Horsie by bolo cerstve
Zatial by som nestresovala a pockala ci sa opakuje

barus26
27. júl 2020

nešla by som na pohotovost ale k svojmu gynekológovi, ešte dnes alebo zajtra.. Pripadne mu zavolaj čo ti na to povie

s_a
27. júl 2020

Ja som teraz v 25 týždni a do toho 21 cca som raz za týždeň-dva mala také jemné spinenie do hneda Max. pol dňa, keď som sa utrela po malej potrebe a na poslednom morfologickom sone v 21 TT malo bábätko ukážkové výsledky 🙂

autor
27. júl 2020

@s_a dakujem krasne za povzbudzujuci komentar ❤ velmi ma ukludnil, dufam ze to bude aj moj pripad 🍀

ajka0207
27. júl 2020

Išla by som na pohotovosť, je to skorý týždeň. Alebo zajtra k svojmu, dnes už asi svojho nevybavis.

autor
28. júl 2020

Dakujem za rady, uz som sa dovolala svojmu doktorovi. Pravdepodobne som to fyzicky prehnala v praci a nakazal mi kludovy rezim do piatku. Ze ked je to hnede spinenie tak je to stara krv a v pripade ze sa to zhorsi a zintenzivni mam utekat na pohotovost. Ze piatok sa na to mrkne, ale netreba robit paniku kym ta krv nie je jasno cervena alebo prilis intenzivna.

majka1884
5. aug 2020

Ahoj, ako si dopadla? Ja som tiež v tom týždni, tiež hnedé špinenie, utekala som k dokimu. Tiež som sa presilila na záhrade ako som robila, plus mam nízko placentu, blízko ku krčku, preto aj hnedý výtok mi povedal, tiež že kým nieje červený je fajn. Prácu mám sedavu ale napriek tomu ma od dnes nechal na PN. Musím odpočívať, kludovy režim. Variť môžem, povedal

autor
5. aug 2020

@majka1884 ahoj 😊 dala som si taky cely nasledujuci dnik v posteli a zda sa ze pomohlo, lebo odvtedy spinenie ziadne (klop klop 😄) tiez si sa presilila asi, ale teda v zahradke...musime si davat vacsi pozor, predsa len nemozme sa chovat ako keby sme ani tehotne neboli. Oddychuj, polezkavaj...ozaj je to nebezpecne, kym som nezacala spinit tak som to brala ze vsak co tehotenstvo nie je choroba a mozem fungovat ako predtym. A prdlajz. Treba sa vela setrit, vzdy ked je moznost.

majka1884
5. aug 2020

To som rada ze to potom prešlo. Dúfam že aj u mňa prestane keď budem viac oddychovať, ale nakoľko mám placentu nízko to môžem očakávať znova. Presne aj ja som sa tak správala sak co, môžem robiť, nie som chorá, ale doplatila som na to a môžem byť rada ze je to zatiaľ ako tak v poriadku. Setrime sa pre naše babence, keď budu na svete sa ešte narobíme dosť 😊

autor
5. aug 2020

@majka1884 budem ti drzat palceky aby to preslo a uz sa nevratilo🍀urcite vela oddychuj, nozky vyloz a presne ako vravis, narobime sa este dost hihi 😁 naozaj vzdy ked mas moznost tak oddychuj.