Sploštený gestačný vak
Ahojte, som v 6tt a mala som slabsie krvacanie, lekar na sono nasiel splosteny gestacny vak a v nom naznaceny plodovy tercik. Tiez vacsiu cystu. Mala niektora z vas podobny gestacny vak a dopadlo vsetko dobre? Dakujem dievcata.
Môže to dopadnúť dobre ak si nebola vycikana, mechúr môže utlacit maternicu, ale deformovaný gestacny váčok nie je priazdnivý prognostický znak
@vedvieskto dakujem za odpoved, no budem dufat a na najblizsej kontrole sa mozno uvidi 🙂
Ahojte žienky,mám na vás jednu otázku.Momentálne som 9/5.U gynekologičky som bola v 4 týždni,keď mi vyšiel test s dvoma silnými čiarami a potvrdila mi tehotenstvo.Potom som bola v 6 týždni na USG,kde mi už vytlačila aj obrázok a už bolo pekne vidno gestačný vak.Na ďalšej kontrole som bola v 8 týždni,kde mi doktorka oznámila,že už vidí aj peknú aktivitu srdiečka.V piatok (19.12.25.) som mala prvú oficiálnu poradňu s tým,že už dostanem tehotenskú knižku.Aj mi ju sestrička začala vypisovať a potom ma poslala k doktorke.Tá mi robila USG cez brucho,ale povedala,že tam mám jazvy po operácii,tak zatiaľ cez to zlé vidí a tak mi urobila vaginálny ultrazvuk a povedala,že vidí sploštený gestačný vak.Hneď ma poslala do nemocnice,vraj tam majú lepšie, kvalitnejšie prístroje.V nemocnici mi urobili ďalšie USG a poslali ma domov s tým,že sa mám vrátiť k svojej doktorke a že mám čakať.Keďže už bolo piatok poobede,tak už tam moja doktorka nebola,tak čakám do utorka kým bude v ambulancii aspoň zastupujúca doktorka,keďže moja má do 07.01.26. dovolenku.Babenky moje zlaté mám sa čoho báť?Alebo je to možné,že niečo videli a aj tak bude naše bábo v poriadku.Je to veľmi vysnívané bábo,keďže už som o jedno v minulosti prišla na začiatku druhého mesiaca.Neviem ako to prežijem keď by sa niečo stalo o prvé som prišla presne na moje meniny (13.12.) a teraz o ďalšie ani nie týždeň pred vianocami?To snáď nie.Ešte väčší strach mám aj kvôli tomu,že vo februári budúceho roka budem mať 40 rokov a ešte nemám žiadne dieťa 😢

@magna ja som mala, žiaľ nedopadlo to dobre. Držím palce