Spontánny potrat v 9. týždni
Ahojte, som v 9tt a lekár zistil, že srdiečko nebije..kontrolu mi dali o týždeň s tým, že sa mám rozhodnúť či pôjdem na čistenie alebo či počkám kým to "príde samo". Viac mi lekár na vyšetrení nepovedal, dosť ma rozhodila tá správa a asi ma viac nechcel zaťažovať. Keď som sa z toho trošku otriasla, začala som googliť spontánny potrat a čítam tieto diskusie a som teda RIADNE vystrašená pri tých príbehoch, čo čítam... silné bolesti, kontrakcie, litre krvi, nakoniec aj tak kyret, stresy, nemocnica...je tu PROSÍM aj niekto, kto to prežil bez vážnejších komplikácii alebo sa mám báť v najhoršieho? som vo veľkom strese...ďakujem,,,, 🙏 😢
Tak ahojte všetky 🙂 hlásim sa z nemocnice, kyretaz za mnou.. Stresy samozrejme boli ako pred každým zákrokom ale aktuálne sa cítim dobre po psychickej stránke ze je to za mnou 🙂 to čakanie a ze som nemala situáciu pol kontrolou ma nicilo🙂 na izbe som stretla baby ktoré už mali 3-4 čistenia za sebou a až tak to nepreživali co ma upokojilo.. Oni už šli domov a ja ostávam ešte do rána pre istotu keďže je to prvý zákrok... Verím že už všetko prebehne hladko. Zatiaľ neľutujem.. Neviem ako by bolo keby som nešla, ale s mojou psychikou som spokojná s mojim rozhodnutím... Ďakujem vám všetkým🙂 ešte vám dám vedieť po kontrole u gyn ci je všetko ok 🙂
@zanetik_kitenaz želám všetko dobré 🍀

Aj u môjho dieťatka sa zastavilo srdiečko v 8. týždni, po zistení som bola odoslaná do nemocnice na kyret, kam som s papierom išla hneď na ďalší deň. Tam mi povedali, že srdce možno ešte naskočí, tak som odišla s neurčitým pocitom, že keď sa mi niečo nebude zdať, tak prídem. Po pár dňoch som začala špiniť, tak sa reku idem naozaj obiednať na kyretáž. Dr. mi oznámil, že niečo majú s operačkou, že mám ísť inam. Išla som do inej nemocnice, kde mi bola ponúknutá tabletka, ktorú som prijala. Chcela som dieťatko nechať odísť čo najprirodzenejšie plus si ho pochovať, avšak celkom som sa bála po prečítaní rôznych príbehoch o samovoľných potratoch doma. Tabletka mi odchod dieťatka umenežovala časovo, "pôrod" sa mi spustil do pár hodín od podania. Naozaj som mala pocit, akoby som rodila. Inak sa žiadna dráma nekonala. Dieťatko som zachytila a neskôr pochovala do hrobčeka pre nenarodené detičky.
Tak ahojte všetky 🙂 hlásim sa z nemocnice, kyretaz za mnou.. Stresy samozrejme boli ako pred každým zákrokom ale aktuálne sa cítim dobre po psychickej stránke ze je to za mnou 🙂 to čakanie a ze som nemala situáciu pol kontrolou ma nicilo🙂 na izbe som stretla baby ktoré už mali 3-4 čistenia za sebou a až tak to nepreživali co ma upokojilo.. Oni už šli domov a ja ostávam ešte do rána pre istotu keďže je to prvý zákrok... Verím že už všetko prebehne hladko. Zatiaľ neľutujem.. Neviem ako by bolo keby som nešla, ale s mojou psychikou som spokojná s mojim rozhodnutím... Ďakujem vám všetkým🙂 ešte vám dám vedieť po kontrole u gyn ci je všetko ok 🙂