Sťahy každé dve minúty v 23. týždni
Mam stahy kazde dve minuty
Si doma alebo v nemocnici? Doktorovi si volala? Strašne moc držím palce, nech sa to zastaví!!!
Bol to plany poplach dakujem za odpovede hadam sa to nebude opakovat tak skoro. Prislo to z nicoho nic zrazu kazde dve minuty a po pol hodine to prestalo. Babo je zdrave a stale kope. Vie niekto preco som mala odrazu stahy tak casto.
@lexilaracroft na to si sa mala opytat tych co ti povedali ze si ok. My to ako mame vediet? :-/
@butterfly333 magnezium v akej forme da sa prirodny zdroj tabletkam sa snazim vyhybat
Ciste magnezium aspon 3x denne no mozes aj viac..ja som uzivala 3x2 denne no dr mi yo predpisal...ale tie tri si mpzes dat
@lexilaracroft Predcasne stahy byvaju napriklad ak je v tele nejaky zapal. Pri histaminovej intolerancii sa objavuju tiez. Oboje je riesitelne s lekarmi, tak to ries, nech to dopadne dobre. Ak nezaberie magnezko, zvyknu predpisat aj silnejsie lieky na relaxaciu hladkych svalov. Pri HIT pomaha pitie mnozstva vody. Stahy mozu byt provokovane dotykmi bruska. Takze nehladkat brusko, nedrazdit tesnym oblecenim a ziadne orgazmy.
@lexilaracroft ja napriklad beriem šumive magnezium rozpustne vo vode.Dufam že ti je už lepšie.
@butterfly333 ja sa citim fajn len vcera ma to vystrasilo. Pri mojej prvej dcerke som nic take nazazila ani ked som isla rodit. Najprv mi zacala odtekat voda po troske nie ako vo filmoch a kontrakcie mi museli umelo vyvolavat. Dost ma to zmiatlo. Magnezium vyskusam mozno najdem nejaku mineralnu vodu dakujem
@lexilaracroft chvala bohu.magnezium zas neviem ci nesposobi ze ani v termine sa stahy neobjavia.mne to doktorka vysadila.tvrdnutie mavam tak 4krat za den na 20sekund
@charity od zaciatku citim ze mi orgazmy nerobia dobre tak sa im vyhybam.aj dotyky su nebezpecne?vela si hladkam brucho na ukludnenie.mavam tvrdnutie asi 3za den.tesne oblecenie je katastrofa hned tvrdne ale obliect sa teraz zo spodu musim.preco potom do nas vsade tlacia ze sex je bezpecny v tehu?ved aj tam sa hladka,drazdia bradavky a dochadza k orgazmom a tieto veci uvolnuju hormony ktore mozu spustit porod.neskutocnu bolest mam v podbrusku ked sa len trochu vzrusim nie to este z orgazmu.ja vobec neviem ci je toto vsetko normalne lebo je to moje prve tehotenstvo ale krcok je v poriadku a neptvaram sa.magne b 6mi vysadili.som bezradna
@anakristina Za normalnych okolnosti je sex v tehotenstve bezpecny. Aj hladkanie bruska. Ale nie pri drazdivej maternici... Nepamatam si ake mnozstvo tvrdnutia bruska v 25.tt je normalne, takze neviem, ci si v norme alebo nie.
@charity pocet je vraj v pohode.ale je to mozne ze mam normalne tehotenstvo podla vsetkeho a predsa drazdivu maternicu od zaciatku?
@anakristina ak mi hovorite o sexe tak mi je do placu. Ja uz ani neviem co to je. Za prve to ze su tehulky nadrzane je mytus. Ja som tehu druhy krat a ani pri jednom som sexovat nemohla mna to boli krcok je citlivy doktorka nam odporucila specialny lubrikant a ani ten nepomohol tak to uz ani neskusame je mi to proste neprijemne takze by som orgazmus mat ani nemohla. Prepacte za uprimnost ale myty o tehotenstve ma stvu... Nic nie je ako v telke. Tesne oblecenie nemusim uz len preto ze to je nepohodlne. s hladkanim bruska problemy nemam. Za cely den mi brusko netvrdlo az teraz ked som si lahla do postele prvy krat
@lexilaracroft nevadi uzivat si budeme po porode 🙂 ani ja nemam vacsiu chut.uz to nejak vydrzme
@anakristina tak skoro po porode to zase nebolo asi dva tri mesiace kym mi to zacalo byt prijemne ale my sa do toho dostaneme. Teraz uz to nie je hobby skor povinnost aby sme neboli nervozny a podrazdeny jak spieva elan zanedbany sex hehe. Teraz je to moje druhe babo a layluska ma 20 mesiacov tak hadam si najdeme cas aj na seba
@anakristina Ano. Drazdivu maternicu moze sposobovat viacero diagnoz, ktore sa nemusia inak prejavovat.
@lexilaracroft myslim, ze magneziova mineralka je malo, asi si zozen obycajne ciste magnezko. Od firmy Galvex je celkom v pohode, ak by ti to tu niekto kupil a poslal. Sumivym sa vyhybaj, tam je viac svinstva ako ucinnej latky. Drzim palce

A sedis na konovy s cakas naco? Kym porodis? Sak si volaj zachranku alebo chod na pohotovost!!!