Strašné nevoľnosti a zvracanie v prvom trimestri
Som v prvom trimestri a strašne ma trápia nevoľnosti. Čakám prvé dieťa no kvôli tým nevolnostiam sa nemôžem ani tešiť.
Grcam všade .. len niečo ucitim grcam. Keď sme na návšteve a prinesú priateľovi napríklad kávu .. ako to ucitim musím utekať na wc .. schudla som 4kg behom 2 týždňov , dr to nerieši vraj je to normálne.. nikde nemôžem ani ísť lebo všade grcam .. doma aj 7x za deň .. som z toho vyčerpaná nič nemôžem zjesť .. nemám silu ... Prosím vás som jediná alebo zažíval niekto niečo podobné ako ja? Ako ste to riešili? Prejde to :((
Emesin tabletky a zazvorove lizatka si neskusala?mne celkom pomohli.kava ma nadrapovala od zaciatku a do 5 mesiaca som robila v kaviarni.😄nejaky keksik stale chrumkat alebo piskotku po troskach.vodu po lyzickach tebe uz moze byt zle aj od hladu potom narychlo nieco zjes a zaludok to neznesie.doktorovi daj po hlave nech zacne riesit je to normalna diagnoza baby s tym chodia do nemocnice.ziadne ze to je normalne a prejde to.poznam baby co este aj do porodnice isli s kyblom co grcali..
Aj mne bolo pri prvom tehotenstve strasne zle, vadili mi pachy, pregrcala a prespala som cele dni, vadil mi pach nasho bytu tak, ze som grcala uz vonku pred bytovkou pri predstave ako tam vojdem a nasledne hned po prichode domov... Bolo vsak parbveci, co som ustala.. Napriklad citeonova zmrzlina, xitronovy ladovy caj uplne chladeny po lyzickach, piskoty po troske hned po zobudeni... Mala som predpisany aj torecan, ale nedavala som si ho.... Ale nastasie v 12tom tyzdni zo dna na den akoby utal....v druhom tehotenstve to uz take strasne nebolo, byvalo mi tazsie od zaludka, celkovo som pribrala len 4 kila za cele tehotenstvo, ale mala si brala vsetko co potrebovala zo mna, narodila sa 52 cm a 3660g...ale urcite ako sa v tehotenstve hovori radsej 3x zbytoxne na pohotovost ako raz a neskoro... Cize ako baby vyssie pisali, infuzky na zavodnenie mozu len a len pomoct...

vidno ze ho lubis. ono ti to nesposobuje naschval. verim ze uz za par dni to prejde. ver svojmu telom vies tie mevolnosti su de facto ochrana aby zena nezjedlanieco pokazene a neotravila sa a neprisla o plod napr skazene maso plesnive syry a podobne.. o babo sa neboj. ono si z teba vytiahne co potrebuje aj ked by si na infuzkach zila. to zas priroda to zariadila.