icon

Sú tieto ozvy zlé?

3. sep 2021

Prosim poradte mi niektora ak viete :( pondelok mam ist znova

malinoismum
3. sep 2021

A s MUDr. Si prečo nekomunikovala?? 🙄🙄🙄

autor
3. sep 2021

Nie, bola tam len sestricka,ktora ma poslala za mojou Dr. A ta ma poslala znova v pondelok....

malinoismum
3. sep 2021

tak to vážne nebude keď to do pondelka počká 😊
Nestresuj Sa zbytočne… inak ver tomu že keď sú platené z našich poisťovni, čas na vysvetlenie by si nájsť na mna musela 🙂 ja som v tomto hrozna - a isto mi za to nestojí víkend v neistote..

janage
3. sep 2021

Napis do skupiny zdravotnici

basska_b
3. sep 2021

V pohode sú. Ale bábo ti tam spí. Oni majú radi, keď bábo sa zamrvi, vtedy sa mu zrýchli tep na chvíľku. Mne pomohlo dať si hroznový cukor, lebo inak ma nechali na pasoch aj o 15 minút dlhšie

suge
3. sep 2021

Záleží aj od toho, v ktorom týždni tehotenstva si.

autor
3. sep 2021

Som v 38.tyzdni

sisa_s
3. sep 2021

Nic patologicke tam nie je, ozvy su normalne, babo je vklude 🙂 neviem, preco si taka vydesena, zle by bolo, keby ta krivka isla vyrazne dole, pripadne vysoke hroty, toto je v poriadku

petamich
4. sep 2021

ak by boli odozvy zle isto ta neposlu domov a nepovedia ti vratte sa v pondelok 🤷‍♀️ bud by opakovali monitor o par hodin alebo ta hospitalizovali alebo uz si po akutnej sekcii, takze klud a v pondelok si daj sladke ranajky a vezmi hroznovy cukor do cakarne

66simonka66
4. sep 2021

Ahoj, ja som ležala dva mesiace v nemocnici a ozvy mi robili 3x denne, často sa stávalo že som mala takéto ozvy, sestričky mi povedali že vtedy bábätko spinká, ale že to nemajú radi, tak mi vždy stuchali do brucha aby sa začalo bábätko hýbať. Mala som z toho strašné nervy, ale aspoň som bola spokojná že je všetko OK. Nestresuj sa zbytočne, možno bábätko naozaj len spinkalo, keby bolo niečo zle určite ťa nepustia domom ale išla by si rovno do nemocnice. V pondelok bude určite všetko oka.