Svetloružová krv v 39. týždni
Ahojte dnes som bola na kontrolu v porodnici. Ultrazvuk, vsetko bolo v poriadku. Ked som prisla domov utrela som si svetloruzovu krv. Vraj po vysetreni sa to stava. Viete mi prosim povedat kedy spozorniet a utekat do nemocnice? Stalo sa vam ze sa vam takto rozbehol porod? Dakujem
@anonym_autor mne sa to stalo po vyšetrení a teda riadne som zakrvacala....ale cítila som že dr je necitlivá až tak že som bola tak sekundu pred odpadnutím. Tak blbo mi nebolo ani pri pôrode ...takže stáva sa , pôrod to absolútne nevyvolalo...
@majus2323 teda asi vás vyšetrili zo spodu , chápeme sa
@majus2323 ano mala som zo spodu kontrolu. Ale praveze uz som bola u tejto Dr. treti krat a ona akvele vysetruje, ani som necitila. Trosku som sa zlakla ale uz to skoro uplne preslo.
@anonym_autor nebojte sa mňa hneď upozornila že môžem krvácať že sa nemám báť... Navyše už ste v týždni kedy keď by to aj vyvolalo pôrod , nič sa nedeje. Mne hooorko ťažko museli na to vyvolávať pôrod ďalšie dni. Ale každá sme iná. Držím palce nech vám všetko dobre dopadne, verím že ste napätá ako som bola ja 🫣
@majus2323 ano mala som zo spodu kontrolu. Ale praveze uz som bola u tejto Dr. treti krat a ona akvele vysetruje, ani som necitila. Trosku som sa zlakla ale uz to skoro uplne preslo.
@anonym_autor môže začať odchádzať hlienova zátka
Mne sa toto stalo že som mala ružové ,presne po vyšetrení u dr ..no prešlo to a potom neviem presne 1-2 týždne na to mi takto začal pôrod
Začala odchádzat zátka ,dr spravil hemiltona na poradní a porodila som do 24 hod
@anonym_autor Ja som mala jemnucko ružové a v ten deň mi odišla hlienová zátka.Paradoxne v ten deň mi na poradni povedal,že určite skôr to nevyzerá na pôrod. Termin som mala 25 a maly sa narodil 12. V deň poradni sjm všetko poprala,navarila ,ešte sme s mužom boli v Maďarsku dačo dokúpiť a nad ránom mi odtiekla plodová voda.

@anonym_autor mne sa to stalo po vyšetrení a teda riadne som zakrvacala....ale cítila som že dr je necitlivá až tak že som bola tak sekundu pred odpadnutím. Tak blbo mi nebolo ani pri pôrode ...takže stáva sa , pôrod to absolútne nevyvolalo...