icon

Syndróm zanikajúceho dvojčaťa. Máte s tým skúsenosti?

elian
2. apr 2009

Ahojte,
na začiatku môjho tehotenstva mi určili syndróm zanikajúceho dvojčaťa, chcem sa spýtať či je tu viac tehuliek, ktoré mali tento syndróm ??? Na prvom ultrazvuku boli krásne vidieť dva plodové vaky, medzitým som slabo špinila a na ďalšom ultrazvuku už bol len jeden plod a pár milimetrové pozostatky z toho druhého.
Máte skúsenosti s týmto problémom?

Strana
z5
melmel78
17. feb 2021

@vladka2503 ale tak super, ze to slo cez IUI. Lebo Nie vzdy to vyjde zial. V centrach prave IUI nepripisuju moc velky vyznam, sustredia sa skor na IVF, co je aj financne narocnejsie.Ja by som moha robit cokolvek aby sa IUI podarilo. Neboj na buduce to uz vyjde, akurat si daj spravit kompletne vysetrenie pred dalsim vkladom. Drz sa

kajkag
16. jún 2021

V 8 týždni som.mala 2 dutinky a 2 bijuce srdiečka a dnes v 12 týždni už len jeden plod a druha dutinka prázdna, som z toho mimo😭

melmel78
16. jún 2021

@kajkag to mi je ľúto, ale sústred sa na to jedno, teraz ta potrebuje.

kajkag
16. jún 2021

@melmel78 ved samozrejme, len ma to dosť prekvapilo 😐

melmel78
18. jún 2021

@kajkag každá takáto strata bolí, ale radšej skôr, ako neskôr. To by bolo ešte horšie pre teba. Hlavne ze to jedno mimi je ok. Aj si krvacala ci nie? Ak nie tak tiež dobre pre teba, aspoň sa neohrozilo to druhé. Mne jedno odišlo v 10tt a druhé v 19tt.

Strana
z5