icon

Ťahavý výtok v 21. týždni: Skúsenosti a rady

27. aug 2024

Zdravím dievčatá … od začiatku nachádzam na papieri taky ťahavý hlien (pripomína doslova sopel .. pardon za výraz) užívala som protestanelle a lekárka to pripisovala k tomu ale už ho dlhsie neužívam a ten hlien mám stále. Nemám žiadne ťažkosti nič ma nepali neboli. Stretli ste sa s niečom podobným? … dakujem. Som 21tt

snazilka_bio_mamka
27. aug 2024

jasne, cele tehotenstvo.. klasicky tehotensky vytok. ak ta nic nepáli, nesvrbí, neštípe tak je to uplne normálka

autor
27. aug 2024

@snazilka_bio_mamka býva väčšinou slabucko zelenej farby naozaj ako sopel

snazilka_bio_mamka
27. aug 2024

a nerobila vam vyter? ja som raz mala velmi silmy vytok ald aj ma pobolievalo dole a mala som mykozu. popros doktora nech spravi vyter a posle na kultivaciu, istota je istota

autor
27. aug 2024

@snazilka_bio_mamka nič čo som sa čudovala, vlastne to trvá od cca 13tt ale na každej poradni bolo všetko ok. Určite jej ale poviem, poradňu mám až 3.9. Nakoľko ma dovolenku tak uvidim. Ďakujem každopádne.

tinalia
27. aug 2024

Ja som tiez mala taky zeleny ako sopel, na nic sa neprislo ani ked brala doktorka vzorky z pošvy..a neskor som mala taku mykozu, že do konca tehotenstva som sa jej nemohla zbavit, akonahle som dobrala lieky, bola zas naspat 🙈