Ťažkosti s kašľom a krvou počas tehotenstva
Ahojte, už som sem raz pisala, tak teraz len tak na krátko.. kaslem už 2 týždne, u lekarky som bola, zapal v krvi nemám, krvný obraz dobrý.. kaslem ale stále, casto ma po leziacky dusi, najhoršie je cez skoro rano a večer pred spaním..
Všimla.som si ze keď viac kaslem, nájdem si v hliene kusok krvi ( jemná čiarka, ako vlas tenká, naozaj je to síce len 1 mm) ale človek sa zlakne. Nadych mam čistý, vydych na konci trosku chrčiaci.
Lekárka mi povedala ze len stop kasel a čakať, nakoľko v tehotenstve nič iné nemôžem.. mal to niekto? Ze si po dlhom kaslani našiel v hliene krv? Podotýkam nie stále, len keď silno silno kaslem je tam taky "vlasok" krvi..
Obraciam sa na Vás lebo ako vravím, obvodna lekárka mi kaze len cakat
@simona20201309 ak by som ale niečo také mala, nemala by som v krvi zapal? Lebo to mi brala a zapal tam nebol
@jearptal nie je to pravidlo, hlavne v začiatkoch choroby.
Ale ja úplne chápem ze ak si mala takúto skúsenosť tak mas strach. To by bola príliš veľká náhoda. Neboj určite nemáš to čoho sa bojíš. Skôr mam obavy aby ti to neprerastlo do astmy
No akurát čakám na pohotovosti, rano som sa skoro zadusila, a bolo tej krvi viac, už nečakám.. držte mi prosím palce a ďakujem každej jednej z Vás za radu
No akurát čakám na pohotovosti, rano som sa skoro zadusila, a bolo tej krvi viac, už nečakám.. držte mi prosím palce a ďakujem každej jednej z Vás za radu
@jearptal ako si dopadla??
No krv je v poriadku, dychanie ciste, príde im to ako vírusových zapal priedusiek alebo začínajúci zapal pluc, takže idem na plucne.. a aj k alergologicke, lebo zevraj priznaky kasla skoro ráno a neskoro večer sú podobné aj astme..tak som zvedava
Píšem len pre tie, ktoré to niekedy bude zaujímať a budú mať rovnaký problém.. bol to napokon cierny kasel, mala ho aj dcerka

@jearptal Nemusi byt vtedy v krvi zapal... Treba tie odbery, pripadne aj na cierny kasel, dobre popocuvat... Ak treba, aj na rtg poslat... Kedze obvodna dr.sa zjavne boji dat antibiotika, treba ist bud na pohotovost, kde ich napisu skor, alebo sa pytat na odborne vysetrenie...
@janickadr na RTG tehotnú?