Tehotenská cukrovka a nadmerné vracanie
Bolo mi diagnostikovane hypermesis gravidarum (nadmerne zvracanie) kde zvraciam aj 10-15x denne niekedy a tym padom trpim aj extremnym nechutenstvom a tabletky žial prestali učinkovat a k tomu mi bola diagnostikovana este tehotenska cukrovka. Uprimne neviem co s tym, ked som to vravela lekarom tak vzdy len, musite jest viac. Ja neviem jak mam jest viac, snazim sa do seba dostať vsetko ale ono to tam proste nejde. Napriklad na ranajky mam aj chlieb a nez ho stihnem dojest tak skončí von 🙈 Snazim sa jest pravidelne ale fakt vsetko nez to dojem konci rovnako. A nasledne po zvracani nemozem hned zacat jest kedze zaludok to okamzite vyluci. Nestretli ste sa s tym niektora ?🙈 Rady lekarov nepomahaju, kedže su realne bez vypovednej hodnoty. A na internete som sa vobec nedopatrala k nikomu kto by to mal rovnako.
Užívaj elektrolyty pre tehotné + magnézium uvolní kŕče a svalové napätie v žalúdku.
@anonym_autor skusila by som magnezium a tak po troske papat, kedze stale vracias, mozno nejake piskoty, suchy chlieb a take veci by som vyskusala, aby sa to udrzalo v tebe

Ja som to tiež mala tak...našťastie som mala 82kg pred tehu, tak diwta si malo z čoho brat...extremne som vracala, mala tehu cukrovku, schudla v tehu celkovo 16kg