Tehotenstvo s bezlepkovou, bezmliečnou a histamínovou diétou
Ahojte chcem poprosiť o radu mamičky ktoré majú trojkombináciu ako ja a to bezlepkovú , bezmliečnu a histamínovú diétu . Čo by som mala robiť aby som počas tehotenstva mala dostatok všetkých vitamínou. Po 5rokoch snaženia sa nám konečne podarilo a čakáme vytúžené bábätko .🙂 pri mojom stravovaní sa však bojím že to bude problematické.
ďakujem za každú radu
Veva82 juuuj super to by som brala ja reagujem čo sa týka histaminu skoro na všetko ani ohrievat nemôžem a len banán žiadne iné ovocie a nič kupované. Bojím sa teraz špekulovať aby som nejako neublizila bábätku lebo ja mam pri reakcií epizachvaty :(. Tak prajem aby ti to vydržalo 🙂
@enigmaenie ja som tiez reagovala.Vsetko cerstve som musela mat a iba 10druhov potravin inac som mala zihlavku po celom tele.Ked som otehotnela bolo mi zle z vone zeleniny a vsetkeho co som jedla predtym.Pomaly som skusala co mi islo na chut a vobec to neboli nizkohistaminove jedla.A tesila som sa ze som obstala bez reakcie.Viem ze sa bojis.... mne aj imunialergologicka povedala ze tehotenstvo je zazrak a upravi organizmus plus metabolizmus aby babo dostavalo vyzivu. V ktorom si tyzdni?

Ja mam HIT aj bezlepkovu a bezmliecnu dietu. Mne sa to upravilo a jedine co dodrziavam je bez lepku.Normalne som bola zavisla na jogurtoch,asi si to telo vyzadovalo.Jem vela zeleniny a vsetko+ ovocie ale aj maso a naozaj nemam ziadne reakcie