Tehotná a neočkovaná
Baby dúfam niesom sama .Je tu niektora aj tehotna a neockovana proti covid19??
Tehotenstvo mám síce za sebou, očkovaná nie som, ani nebudem. Tehotná som mala covid a všetko ok.
Baby zbytočne budeme tvrdiť či je spravne sa neočkovať alebo očkovať a štúdie povedali… všetko vynde najavo rokmi.. možno zistime o 10 rokov že to bolo uplne zbytočne a len sa rodia postihnuté deti napriklad.. alebo ľudia budu mať doživotnú imunitu alebo ja neviem. Mna jedine čo trápi je toto obmedzenie. Nak si každy robi ako uzna za vhodne. Kamoška dostala covid v pôrodnici a uplne v pohode to dala. Neni očko lebo malu ešte kojí tak nechce.
@ninusa221 presne tak . súhlasím
Nedávaj sa očkovať. Tobôž nie ako tehotná. Držím palce a veľa zdravia prajem!
@ankare ďakujem ti krásne! 🙏🥰
Ahoj, niesi sama aj ja som neockovana a tehotna aktualne v 14 tyzdni tt

@vanda323 MRna nie je látka, je to systém ako to funguje. MRna vakciny sú zatiaľ najbezpečnejšie, lebo nehrozi, že sa budú bunky programovať ďalej. Ale iba ostane imunita, vakcína ide z tela preč do pár dní. Zatiaľ čo vektorové, ktoré sú staršie, mali problémy práve s tým, že sa to reprudokovalo ďalej a tým boli nebezpečné.
MRna vakcínu už môžeš mať v sebe a ani o tom nevieš. Nielen na Covid je na systéme MRna. Ja len pre info.
Ale tým, že si prekonala covid (vdakabohu, že si nepotratila ani nič) tak jasne vakcínu by som asi tiež nedavala, lebo si stále v ochranne. Ale ja osobne by som sa očkovať dala po pôrode. Ale tým, že ty tomu neveríš by si si spôsobila väčšie úzkosti. Čo nemá zmysel lebo by si tomu všetko pripisovala očkovaniu aj keď by to nemalo súvis. (To neber v zlom. Len už ťa tu dlhšie registrujem)