Tehotná - grcajúca
Moje tretie tehotenstvo a zase tieto hrozne stavy. Co jedlo, to ide von. Uz som v 11. tt a akosi to neprestava. Asi len potrebujem vediet, ze nie som v tom sama🙄🤷♀️ Ze to spolocne zvladneme🙈
Určite v tom niesi sama presne to iste som mala ja v tehu tuším to zmyzlo do 20 týždňa. Treba si len prispôsobiť stravu. Ja napríklad som mohla len polievku a na pitie prevarenu letnú vodu. Suché rožky, a banány. A treba to povedať aj gynekologicke dajú sa predpísať tabletky. Mne napríklad zabralo obyčajne magnezko.
Pri mojom prvom tehu, som pregrcala celé tehotenstvo, ešte aj pôrod som pregrcala, a to som už ani nemala čo grcať. 8h pôrodu podotýkam, nekonečnosť... bol to horor, na sále som kričala, nech to skončí, ze chcem zomrieť 😀😀😀 chvalabohu druhé dieťa bol syn a negrcala som vôbec.
Nie si v tom sama....🌻tiež mám tieto stavy 😞
Ja som to pri druhom dietati mala az do 6mes😅len ako som vystrčila palec z postele už som grcala, a chodila som do roboty😌.
No ked už islo z hora , zakon chvalnosti išlo aj z dola, tak som musela sedieť na zachode inak som sa pomočila.
Pri tretom dietati po 15tt prestalo mi byt zle ale som nejedla mäso do 6mes.
@ildiko36 no, u mna to iste. Pracka sa nezastavi🤨

Nie si v tom sama... ja zacinam 17 tt... a stale to nepreslo :( ... pravidelne nevolnosti a aj zvracanie.. keby som to nepredychavala zvracala by som doteraz 3krat do dna... schudla som 9kg, nastastie mam z coho 🙈