icon

Tehotná - grcajúca

12. máj 2022

Moje tretie tehotenstvo a zase tieto hrozne stavy. Co jedlo, to ide von. Uz som v 11. tt a akosi to neprestava. Asi len potrebujem vediet, ze nie som v tom sama🙄🤷‍♀️ Ze to spolocne zvladneme🙈

lienka156
12. máj 2022

Nie si v tom sama... ja zacinam 17 tt... a stale to nepreslo :( ... pravidelne nevolnosti a aj zvracanie.. keby som to nepredychavala zvracala by som doteraz 3krat do dna... schudla som 9kg, nastastie mam z coho 🙈

ivka21
12. máj 2022

Určite v tom niesi sama presne to iste som mala ja v tehu tuším to zmyzlo do 20 týždňa. Treba si len prispôsobiť stravu. Ja napríklad som mohla len polievku a na pitie prevarenu letnú vodu. Suché rožky, a banány. A treba to povedať aj gynekologicke dajú sa predpísať tabletky. Mne napríklad zabralo obyčajne magnezko.

qwer2019
12. máj 2022

Pri mojom prvom tehu, som pregrcala celé tehotenstvo, ešte aj pôrod som pregrcala, a to som už ani nemala čo grcať. 8h pôrodu podotýkam, nekonečnosť... bol to horor, na sále som kričala, nech to skončí, ze chcem zomrieť 😀😀😀 chvalabohu druhé dieťa bol syn a negrcala som vôbec.

vierkainka
12. máj 2022

Nie si v tom sama....🌻tiež mám tieto stavy 😞

ildiko36
12. máj 2022

Ja som to pri druhom dietati mala az do 6mes😅len ako som vystrčila palec z postele už som grcala, a chodila som do roboty😌.
No ked už islo z hora , zakon chvalnosti išlo aj z dola, tak som musela sedieť na zachode inak som sa pomočila.
Pri tretom dietati po 15tt prestalo mi byt zle ale som nejedla mäso do 6mes.

autor
13. máj 2022

@ildiko36 no, u mna to iste. Pracka sa nezastavi🤨