Tehotná s covidom
Prosím, buduce maminky zaockujte sa, predídete tak ťažkému priebehu, ak dostanete deltu a vyzerá to, že si tým prejdeme túto zimu naozaj vsetci(ocko aj neocko). Ze to nemusí mať u vás ľahký priebeh je príklad jednej neocko mladej mamina, ktorá aktuálne leží v nemocnici a je na tom veľmi velmi zle :( Je na umel.plucnej ventilacii a musia, je žiaľ spraviť SC v 27 tt. Prosím, neverte konšpir. ale vede. Ideálne je dať sa očkovať v 2.trim. kedy stihnete obe dávky. Prosím o modlitby pre obe
@simonkazga pardon mas pravdu, terminologia bola pomylena. Osobne zdravotnik nie som. Ja nikoho nestrasim. Ja poznam ludi co to zazili. Mam v rodine niekolko zdravotnikov, vratane jednej sestricky, co robila v Ruzinove na covid oddeleni a poznam ludi co koronu ledva prezili aj taych co ju neprezili. Zato nepoznam ani jedneho, co by mu bolo nieco vazne po ockovani. Ja fakt neviem, kde su tie stovky mrtvych a chorych po vakcine. Lebo nemocnice su plne tych s covidom a bez ockovania.
Ty sa aj dalej "nevystavuj vakcine" zelami ti, aby si to nelutovala.
@pataja bohužiaľ ja mam úplne opačnú skúsenosť. Ti, co prekonali v mojej širšej rodine covid nemali ťažký priebeh. Naopak, viacerí, čo boli ockovani majú problémy a vážne. Samozrejme mi niektorí povedia, že to nie je z ockovania... Ale keď vám pár týždňov po ockovani prídu problémy, ktoré ste nikdy predtým nemali, tak je to veľmi podozrivé... Mimochodom, neviem, či o tom viete, aké na letiskách už žiadny covid pas nebude platiť (niekde už teraz neplatí), ale v Prahe vyrábajú špeciálny scener, cez ktorý keď prejdete, hneď vedia ci ste, alebo nie ste zaočkovaní. To nie je hoax, ale fakt.
Môj názor je, že keby tak násilne netlačili ľudí do očkovania, a doslova nediskriminovali neočkovanych, tak by nebolo ani toľko bezhlavo "prívržencov a odporcov".Každý má vlastný rozum a slobodnú vôľu,či sa očkovať chce alebo nie. Co sa týka tehotných, vôbec sa nečudujem, že sa dvojnásobne obávajú vakcíny.

@mon1806 v nemecku su lekari testovani pred kazdou smenou a korona sice medzi zdravotnickym personalom je, ale minimalne. A teda v nemecku skor dostanes koronu od okoloiduceho ako od medicinskeho personalu🤨🤨