Tehotné, idete na testovanie Covid-19?
Som tehotná a začiatkom novembra mám poradňu u gynekológa. Na celoplošné testovanie,ale neplánujem ísť. Pozerala som výnimky,že aj bez testu môžem ísť k lekárovi.Myslíte si,že by ma lekár mohol odmietnuť? Som na pn,nikam nechodím,preto mi ani zákaz vychádzania neprekáža. Uvažujem iba kvôli lekárovi.
Nie nejdem
@anonym12 zavolajte svojmu doktorovi a priamo sa ho opytajte
@jankacasper a boli to ? Neplanujem ist 🙂 len pre zaujimavost sa pytam
@evamarek77 ja test aj muz mame.. Vravim, ze kolega sa pytal priamo v praci. Nebolo mu povedane, ze do prace nemoze ist pokial jeho zena na test nepojde. A nie je jediny..
@evamarek77 vsak ale aj ked sa clovek neotestuje moze na nakup ci do drogérie alebo k lekarovi... Takze?
@evamarek77 pn nebude iba v pripade tej "pandemickej" a nie, ked uz pn trva a bola vystavena este pred testovanim a n dg. .
@evamarek77 ale kolega ma negativny test.. Len zena nešla lebo aj tak nikam nechodi a je doma s malymi detmi.. Tak preco by mal byt teraz doma. Nikde som to necitala.
Aj ja ako tehotná idem. Nemám strach že by som sa zrovna tam nakazila. Tiež sme všetci doma, muž má homeoffice, ale určite ideme.
Ako bolo povedané tiež neviem kde sa mi bude hodiť mať so sebou ten papier.
@kikuska1010 nie vobec neboli
ja pojdem s manzelom na plateny PRC test v utorok 3.11., skor sme nenasli terminy. TP mam 20.11., tak sme sa nejak dohodli ze to dame touto cestou. citala som, ze tehulky pustaju na plosnom dopredu, ale aj tak su tam iste obavy. v aute by nas asi prednostne nepustili a momentalne chodim cikat kazdych 20minut, takze to by som asi nezvladla 🙂
@evamarek77 blbosť nemôžu diskriminovat a podmienovat lekárskym výkonom je to v rozpore z medzinárodnými dohovormi o ľudských právach pozerajte zákony nie ich prdy v telke tie nie sú pod žiadnym zákonom ani ruška nie je na ne zákon.
Ja som práve bola, a ako tehu ma bez všetkého pustili okamžite dnu, nič nebolelo,dnu som bola do 10 min , len ma zarazilo,že vonku ľudia hlava na hlave absolútne žiadny odstup :(
@livka283 a púšťajú aj také čo majú malé brucho? 😄 Mne ho nevidno len tehotenskú knižku môžem ukazat
@anastazia93 asi si už aj bola, určite záleží od ľudí, ja som mala voľný sveter a brucho som nevystrkovala nasilu 😀
Ahojte, prosim vas neviem ci sa to sem hodi, ak som prekonala tehotna Covid koncom marca, a potrebujem do porodu PCR test(nakolko to dana porodnica vyzaduje) myslite ze mi moze stale PCR test ukazat pozitivitu? Dakujem

No a my sme vsetci doma, iba syn chodi do prvej triedy a tie deti sa testovat nemusia dat, ale do kolektivu chodit mozu. Koronu mi skor donesie on zo skoly, akoby som to niekde chytila ja, chodim len do najblizsich potravin. To nie je riziko pre tehotnu? Takze cele nedomyslene toto testovanie.