icon

Tehuľky, kedy ste sa očkovali proti Covid-19?

mon1806
27. nov 2021

Tak a už bolo aj v správach o tehotných s covidom v tehu dosť ma to zarazilo že toľko tehotných končí v nemocnici a už mám veru strach.
Už sa asi očkovaniu nevyhnem , stále som sa zatiaľ prikláňala k tomu že som to prekonala pred rokom ale asi je to pre plátne.
Kedy ste sa očkovali ako tehotné ?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z3
bolarazjedna
28. nov 2021

@nikushik12345 to akože odkedy sa nemôže dať tehotná zaočkovať proti chrípke?

Pripájam článok, ktorý ešte vznikol pred covidom, takže žiadne konšpiračné teorie:
https://www.npz.sk/sites/npz/Stranky/NpzArticle...

ki_ki2
28. nov 2021

@nikushik12345 keď sa chcete vyjadrovať k téme aspoň si niečo naštudujte a nepíšte tu bludy a hoaxy . Očkovanie proti chrípke je v tehotenstve odporúčané takisto aj očkovanie proti čiernemu kašlu . Vaše známe majú potvrdené z pitvy , že potratili na základe očkovania proti covid? Alebo len sa domnievajú?

nikushik12345
4. dec 2021

@fleur1111 napísala som svoj názor tak ma teraz neukamenujte . A nie nedám sa zaočkovať pokiaľ.neporodim nebudem ohrozovať nenarodené dieťa vakcínou ktorú ešte len testujú . Vydržala som bez vakcíny 35tyzdnou vydržím aj ďalej . Toto je môj názor ktorý dúfam môžem povedať

nikushik12345
4. dec 2021

@ki_ki2 dobre ale na druhej strane lieky si zakázané ako aj kvapky do nosa a vakcina ktorá sa ešte len testuje je dobrá ? Nie ďakujem nebudem ohrozovať nenarodené dieťa

evaachesa
4. dec 2021

@nikushik12345 možno by bolo fajn si prečítať aj iné ako konšpiračné weby a trochu sa zamyslieť. Veľa žien si myslelo to isté ako sa uchránia aj vo vysokom štádiu tehotenstva a nedopadli dobre.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-...

vero_29
4. dec 2021

@nikushik12345 nie všetky lieky sú zakázané..vo veľa prípadoch je napísané poraďte sa s lekárom, alebo lekárnikom, to neznamená, že sú zakázané..

ki_ki2
4. dec 2021

@nikushik12345 vakcína sa nedostáva do krvného obehu , pichá sa do svalu , aby sa celá imunitná reakcia odohrala vo svalovej bunke , až keď telo začne tvoriť protilátky tie sa dostávajú do krvného obehu a cez placentu k dieťaťu. Čož lieky ktoré si podáme orálne sa sa dostávajú cez tráviaci trakt do pečene a odtiaľ idú do krvného obehu 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ veď nikto Vám nekáže sa očkovať a rešpektuje Vaše rozhodnutie , ale nezavádzajte komentármi, ktoré nie sú pravda ďalších ľudí.
A po pôrode už to nebude pre dieťa ohrozujúce ? Keď budete kojit ( ak to máte v pláne ) a " vakcína sa dostane" cez materské mlieko k dieťaťu ? Narodené dieťa už je v poriadku ohrozovať? Podľa vašej teórie ? Však aspoň rozmýšľam keď niečo píšem 😂 Ja neviem však keď nemám znalosti tak nepíšem .. je v poriadku vyjadriť svoj názor , ľudia by ho mali rešpektovať ale nech ten názor aspoň je založený na pravde .

tina4931
4. dec 2021

@ki_ki2 ako môžeš tak klamať? Že vakcina sa nedostáva do krvného obehu? Dúfam že nie si zdravotník,lebo toto je na vrátenie dokladu o vzdelaní.

ki_ki2
4. dec 2021

@tina4931 keď klamem , tak mi tu teraz napíš na akom princípe funguje očkovanie a prečo sa podáva zrovna do svalu .. rada si prečítam 🤗

tina4931
4. dec 2021

@ki_ki2 prosím ťa,na hlúpe otázky neodpovedam. Ale nastuduj si základy medicíny.

ki_ki2
4. dec 2021

@tina4931 tu máš štúdiu z izraela , OČKOVACIA LÁTKA sa nedostáva cez krvný obeh k dieťaťu . Naštudovala som si o tom dosť a nie z hoax článkov . Pekný deň ti prajem ..

https://www.jci.org/articles/view/150319

fleur1111
4. dec 2021

@nikushik12345 mne je absolútne jedno co práve ty so sebou robíš, a už vôbec nie je v mojom zaujme ta ukameňovať 😁 je mi to fuk. Ale to, že sa ockuje proti chripke v treťom trimestri je fakt, ktorý nezmeníš tým, že sa tu postavíš na hlavu. Každý ma právo povedať svoj názor, ty máš ten svoj, ktorý ti nikto neberie, ale nezavadzaj ľudí, čo to čítajú, hoaxmi.

evaachesa
4. dec 2021

@tina4931 a teraz šup, choď sa hanbiť do kúta 😅🤦

evaachesa
4. dec 2021

@ki_ki2 škoda reči a času s takou osobou .. kašli na ňu 💁😏

cefka29
4. dec 2021

@ki_ki2 preboha len neposielaj tejto pani ziadne studie, na vedecky overene fakty a poznatky je ona alergicka. Uznava jedine argumenty mojmu znamemu sa stalo a moja suseda povedala. To uz aj diskusia s taburetkou ma vacsi zmysel ako s nou 🤦‍♀️

nikushik12345
6. dec 2021

@ki_ki2 ja pôjdem keď nebudem kojit. Nie keď budem .

Strana
z3