Tep v tehotenstve
Ahojte, viem ze v tehu je normalny tep zvyseny aj ja ho mam okolo 85-95tepov. Mam vsak hodinky, ktore mi ukazuju tep a uz par dni za sebou mi z nicoho nic vybehol aj na viac ako 160 tepov (napr pri beznom vareni). Hned o chvilu spadne a mam zasa normalny. Urcite to spomeniem dr., ale myslite ze je to normalne? Nemali ste to niektora? Som 25tt. Hodinkam verim, pretoze to aj citim ako mi zacne hrozne tlct.
Ja som mala cely cas vysoky tep, aj 120, ale na nic ni neprisli, tlak som mala ale nizky.

@linda2985 optika v hodinach meria v priemre okolo 10 uderov viac, ako je realita, aj tak je to vela. dr to urcite spomen. ja som 19 tt a nosim dlhodobo treti rok garmin hodiny , mam aj hrudny pas pri sporte, a tiez mi hrudny pas obcas pocas bezneho dna namera okolo 120 , kratkodobo, potom zas klesne.. napr nedavno len pri stati v obchode, potom zacnem hyperventilovat . teraz uz nejaky tyzden nic . napr teraz ked varim a pisem mam 79 . inak mimo tehu som malaval okolo 65 max . v noci aj 43 .. o takom teraz mozem snivat. v noci mavam 60