icon

Teplota v 9. týždni. Čo robiť?

palomita87
30. dec 2014

Ahojte, verím, že sa nájde niekto, kto mal podobné problémy, som v 9 tt a mám s najväčšou pravdepodobnosťou chrípku, u lekára som nebola vzhľadom na dátum, po pohotovostiach nechcem veľmi chodiť, snažím sa ležať a riadiť podľa starých dobrých rád ako čaj-med-citrón, cesnak, zázvor,atď, ale je mi zo dňa na deň horšie, viem, že lieky by som nemala, čo robiť v takomto prípade? Vďaka za každú radu.

joy23
30. dec 2014

smer lekaren, ak lekar neordinuje a teticky v lekarni tiez poradia..mozno nejake homeopatika daju

bajana
30. dec 2014

Nič, len pokračovať v tom, čo robíš. Ak bude teplota vyššia než 38, môžeš paralen. Skus aj tú lekáreň, ale asi ti veľmi nepomôžu.

buba08
30. dec 2014

paralen mozes a ako uz bolo napísané aj homeopatika by si mohla, pošli do lekárne manžela, alebo niekoho z rodiny, ty ostan radšej v posteli, skore uzdravenie želám

iwesska
30. dec 2014

Ake mas presne priznaky? Kolko mas teplotu? Pod 38,5 si ziadne lieky nedavaj, je to zbytocne aj pre teba, aj pre dieta. V lekarni by ti aj tak nic nedali, len ti nakazali lahnut, potit a zvys prijem vit. C, nie ovocim, ale v praskovej forme.

minnie55
30. dec 2014

Okamžite kontaktuj svojho gynekológa, ja som tak v 9. týždni po prekonanej chrípke potratila. Nechcem ťa strašiť, ale každopádne nečakaj, že to prejde samé. Tvoj lekár presne vie, aké antibiotiká ti môže v tehotenstve nasadiť, prípadne ti poradí, čo ďalej. Držím palce.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
seahorse27
30. dec 2014

Na teplotu nad 38 (radsej) mozes paralen maximalne 3x denne 500-ku. Na hrdlo mozes kloktadlo Corsodyl a pastilky Septisan, tiez homeopatika Homeogene 9. Na nadchu tiez homeo Coryzalia a do nosa mozes v pohode Olynth, Nasivin - mne gynekolog povolil aj dospelacke, ale radsej som si davala detske. Celkovo na chripku su dobre homeo Osciloccinum. Este na kasel ti poradim Mucoplant Dr. Theiss - skorocelovy sirup. Ja som prekonala chripku s teplotou v 5.tt a v 10.tt nejaku inu virozu bez teploty, ale s herpesom a vsetko je pohode, mam zdraveho chlapceka 🙂 Ale bala som sa aj ja...

lanczi
30. dec 2014

Skus zarobit toto,do vlaznej vody lyžica octu,lyžica citronovej štavy,lyžica medu,stipka škorice a popijaj..hrdlo si kloktaj so slanou vodou..z duchovného hladiska je horučka prejavom velkej zloby,skus porozmyšlat na koho sa hnevaš,a odputi mu.