Teplota vo veľmi nízkom štádiu tehotenstva
Ahojte baby, mali ste niektorá v nízkom štádiu tehotenstva teploty? Ja mám 37.4 od vcera vecera, a citim sa velmi zle, akoby som mala 40. Prespala som skoro cely den. tehotenstvo zatial potvrdene nemam, ale doktor ani nevylucuje, mam prist znovu v piatok. Môže to mať nejaký súvis s tehotenstvom? Je to zlé? Alebo to vôbec nemá súvis.? Mávam teplotu občas aj unavu Častu lebo reumatoidu artritidu ale az takto sa necitim. Uplne “ choro” “ sa citim .Ďakujem😊
@mer12 myslíš že až tak? Akurát si meriam a mám 37.6, je pravda že ma od včera aj hrdlo pobolieva, ale inak mi nič nebolo. len ma bolí veľmi brucho, tehotensky test bol taky neiisty, na sone niečo videl ale stale nevie, v piatok sa uvidi, … len ma skôr trapi to ze sa uplne citim ako
Chorá, akoby som mala teplotu 40 , som uplne unavena a akoby som cela horela v tvari a pritom je mi zima, keby to aj bola chripka, nemoze to babu uskodit? :(
veľa tehu začína chorobou, ak teda nemáš covid podľa toho, čo píšeš
@danielahamar isto covid nemám, na teste som sice nebola, ale skoro nikam nechodím, ale hrdlo ma len trochu pobolievalo, ale skôr to že sa bojim o to male ak nahodou je, myslis ze sa aj takto zle mozem citit kvoli tehotenstvu? Nemoze to babatku ublizit? Teplota? Prípadne si dat nieco na teplotu? Ked to spomeniem lekarovi, nic ine nebude len ma posle na covid test, a veru to sa mi isto nechce
@didi44444 netreba ti nič od teploty, daj si sprchu a momentálne je taká situácia, že ty chodiť nikde nemusiš, niekto donesie ani nevieš ako a ak máš takéto príznaky, určite k mudr. nechoď teraz, iba volaj a potom chod po dohode
@danielahamar ďakujem
@didi44444 a inak, paralen si môžeš dať, ak by to bolo ozaj zlé
@danielahamar ono hrdlo pobolievalo vcera, ale dnes uz nie, skôr mi to prislo ze som zjedla nieco s mliekom a z toho som mala hlieny .. lebo mam alergiu a z toho sa mi to vacsinou urobi, ale dnes nic len proste strasna unava a ta teplota do 37,5
Max. Paralen a vitaminy.
Ja som prve tri mesiace bola taka unavena, zo som isla do prace, prisla domov, zaspala, vstala a isla do roboty a tak dookola. Cize som bud bola v praci alebo som spala. Nic ine.
@didi44444 takato relatívne nízka teplota neublíži, keby ti to stúplo tak určite Paralen, ten môžeš hocikedy počas tehu 🙂 a vitamíny som ja brala tie tehotenské - kyselina listová, magnézium, železo a ccko, decko, tie môžeš určite 🙂 a ešte dodám,že mne bola celé tehotenstvo zima, aj v lete 🙂 držím palce teda
Daj si urobiť test na Covid....poznám veľa ľudí ktorí "nikam nechodili" a dostali Covid. V súčasnosti je šanca dostat Covid v potravinách, na poliklinike keď ideš k lekárovi, obrovská...držím palce, nech sa skoro vyliečis
@kikush2000 test som si urobila je negativny,
len už mám aj zelené hlieny :( baby neviete poradit nieco na zacinajuci zapal? Co by neuskodilo ak by som bola tehotná? Hlavne na tie hlieny . Ďakujem

@didi44444 ja som mala počas tehotenstva vkuse teplotu cez 37 a extrémna únava trvala celý prvý trimester, môže to byť aj z tehu pokiaľ máš teda pozitívny test len si bola u dr skoro alebo aj niečo iné, držím 0alce