icon

Tlačenie na nerv v 29. týždni

enisska
12. júl 2013

ahojte baby,ak mate niektora skusenost,poradte.som v 29 tyzdni a pocitujem bolest od panvy cez stehnoaz ku kolenu.kolko krat to je az take,ze si nemozem ani kvoknut.rozpravala som sa s jednou znamou a ta mi vravela ,ze mi asi mala tlaci na neaky nerv.ona to tak mala v ruke.asi by bolo dobre navstivit neurologa,alebo to mam nechat tak.myslite,ze by to bol dovod na cisarsky?dakujem

mmaatt
12. júl 2013

@enisska mne malá tiež tlačila na nerv a bol to des pri pôrode, aj som ľutovala, že som to neriešila s doktorom, lebo som si odtrpela ako tehotná (niekedy som ani chodiť nevedela) a pri pôrode som mala EPI, tak tam to bolo OK,ale strašne ma práve bolel ten prikvačený nerv, keď som rodila. po tom, čo som prežila, by som druhý krát išla k doktorovi, určite to vedia nejako riešiť

anjelik87
14. júl 2013

@enisska aj ja som mala pritlaceny nerv vzadu v krizovej oblasti, nohu som miestami tahala za sebou lebo tak som to mala seknute ale dalo sa to vydrzat, pri porode sa to nijak neprejavilo tam som citila inu bolest 😀 ☹ a par dni po porode to zmizlo 🙂