icon

Toxoplazmóza v 10. týždni

moninka666
17. sep 2015

Ahojte prekonali ste niektora toxoplazmozu???mne ju bohuzial zistili a mam obrovsky strach o dietatko.som len v 10tt ..aka je sanca ze dietatko bude zdrave ???? Vyliecim sa vobec este??pomozte ..dakujem za kazdu odpoved😢😢😢

moninka666
autor
4. dec 2015

Babule podla sona vyzera ze je vsetko v poriadku☺☺☺☺☺ cakame dievcatko vyvija sa dobre...som pokojna..odporucam navstivit😘

moninka666
autor
24. jan 2016

No babule...brali mi zas krv a mne sa ta toxa zase dako spustila...ako som prestala brat atb tak sa mi to zvysilo....tak mam znova rovamicin....ako ste natom vy..zlepsilo sa daco od vtedy???😢😢😢😢

anakristina
24. jan 2016

@moninka666 mne sa to vtedy zlepsovalo.igm sa nevytvoril a vraj je to iba zla imunitja reakcia v tehu.aj tebe to robi sarapatu.klesa rastie klesa.....hovadina.beru krv na toxo v 30.tt?odporucam ti doc zahumenskeho vyzna sa v teme.prekonzultuj to s nim

chokma
24. jan 2016

Baby, uz to dobojujte do porodu a potom vam zelam krasne mamickovanie.

moninka666
autor
25. jan 2016

@anakristina mne sa zda ze krv beru v 30tt este raz..pre istotu
Mne to pekne klesalo a teraz bum.skoro ma vystrelo ked mi povedal ze tie hodnoty zas rastu.
Ten dr. Je odkial??

moninka666
autor
25. jan 2016

@chokma diky..este postresujem dva mesiace do porodu...

epsonka45
25. jan 2016

@simona_tatianka prosim ta a malej po narodeni robili aj nejaky odber?ja som ju mala potvrdenu od 8tt do 16tt. Brala atb. A samozrejme vystresovana a vystrasena.

anakristina
25. jan 2016

@chokma dakujeme

anakristina
25. jan 2016

@moninka666 je to prednosta fakultnej nemocnice v trnave a ma tam rizikovu ambulanciu

anakristina
25. jan 2016

@epsonka45 robi sa serologia pp narodeni ale nie kazdy lekar to vie a treba im to povedat.s vysledkami potom sa obratit na dobreho infektologa

epsonka45
25. jan 2016

@anakristina dakujem za radu pozistujem si to este pokial som v celku.

moninka666
autor
25. jan 2016

Je tu aj niektora ktora ju mala pozitivnu pocas celeho tehu???? A vsetko bolo v poriadku??

juhseverzapad
25. jan 2016

@moninka666 Mne ju zistili počas druhého tehotenstva, doktor ma ubezpečil,že všetko je v poriadku a mám protilátky. Toto ochorenie je trvalé, ale bez príznakov aspoň teda u mňa. Pri tretej sa už doktor ani nečudoval a hneď ma poslal domov.

evuliceeek
25. jan 2016

@moninka666 ........ kamoška ju mala počas celého tehotenstva a bola aj pozitívna, lekári u nej ani nevedeli presne povedať, že kedy sa mohla nakaziť lebo hodnoty ukazovali, že je infekčná, ale mala aj protilátky, nasadili jej preventívne lieky a chodila viackrát na sono, bola teda pod dohľadom......... narodilo sa jej zdravé bábätko, pokiaľ viem, tak aj po narodení boli ešte na kontrolné odbery cca 3 x do polroka

anakristina
25. jan 2016

@moninka666 na zaciatku tychto prispevkov alebo v inej teme ohladne toxoplazmozy bola jedna veronika.uz by mala byt po porode.skusim ju pohladat

chokma
25. jan 2016

@juhseverzapad lenze je rozdiel pozitivna v zmysle ze mas pozitivne protilatky IgG a pozitivnu akutnu, ze mas nielen IgG, ale aj IgA a IgM... To je velky rozdiel.

moninka666
autor
25. jan 2016

@chokma mam pozit. Aj igg aj igm ..protilatky mi pomalicky klesaju ale igm mi zas stupa..uz nemam ziadne zvierata ani nie som v kontakte...

anakristina
25. jan 2016

Ja zas baby len igg a iga bez igm.monika toto ti robi tehotenstvo

simona_tatianka
28. jan 2016

@epsonka45 ano robili nam odber v troch tyzdnoch nakoniec sa zistilo ze sa odomna ani nenakazila a mali sme ist este na jeden kontrolny odber ale neboli sme lebo mi to prislo zbytocne ju takto tyrat ... a doteraz sa nas to stastie a zdravie drzi 😉

epsonka45
28. jan 2016
simona_tatianka
28. jan 2016

nieje zaco drzim palce 🙂

davmon
12. feb 2016

Tiež mi zistili toxoplazmozu a pozitivne Igm idem na kontrolny odber ale velmi sa bojím

moninka666
autor
12. feb 2016

@davmon drzim palceky..ja idem na kontrolu v stredu ...

davmon
12. feb 2016

monika 666 drzim palce dufam ze ti to dobre dopadne.potom daj vediet

moninka666
autor
17. feb 2016

No babule mam po dalsej kontrole robil mi USG vyzera vsetko v poriadku mala je uz velika ma 2,20kg😍😍😍 co som stastna..samozrejme zajtra zase vysledky z toxy😣..ale som pokojnejsia☺ davmon ty si ako na tom??

davmon
17. feb 2016

Ja som bola v pondelok na odber a vysledky dopadli super takze boli negatívne.vraj prve boli zle tak dali do ineho labaku.takze som šťastná ze to dopadlo ok.som rada ze aj ty mas vsetko dobre a držím palce nech su výsledky dobre

davmon
18. feb 2016

Ako si dopadla s výsledkami moninka666

moninka666
autor
19. feb 2016

@davmon este neviem dnes budem vediet..ze vcera neboli
Aja som uz bola rada ze su dobre ked nevola ale pre istotu som brnkla do ambulancie a ze nie su...tak som na ihlaaaaaaach

davmon
19. feb 2016

@moninka ako si dopadla?

moninka666
autor
20. feb 2016

@davmon no zas mi to kleslo a dr pocedal ze uz na to kasleme do konca tehu...ze tam mam protilatky...ale aj tak sa bojim
Dufam ze k malej sa to nedostalo..