icon

Toxoplazmóza v 10. týždni

moninka666
17. sep 2015

Ahojte prekonali ste niektora toxoplazmozu???mne ju bohuzial zistili a mam obrovsky strach o dietatko.som len v 10tt ..aka je sanca ze dietatko bude zdrave ???? Vyliecim sa vobec este??pomozte ..dakujem za kazdu odpoved😢😢😢

anakristina
20. feb 2016

@moninka666 to ti brali krv po 30.tt?cize zoberu krv este raz aj mne?neznasam uz celu toxoplazmozu.je to hovadina.iba nas to vystrasi.

moninka666
autor
20. feb 2016

@anakristina ano bral mi lebo som mala zas zvysene tie vysledky..tak dal atb a teraz mi bral znova ci to kleslo tak to kleslo a ze uz sere na to.. .vies co??..ani mi nevrav...myslela som ze si budem tehulkovanie uzivat ..ale co kontrola to panicky strach zo vsetkeho..vela preplakanych dni asi najviac v zivote...a modlenie sa nech je malicke v piriadku...uz to musime dobojovat😧😧😧😧

anakristina
20. feb 2016

@moninka666 presne tak.a toto vsetko sa nam bude javit len ako zly sen.verim ze to tak bude.

moninka666
autor
1. apr 2016

Babule ak tu este ste..😊mne sa to uz krati uz len dva dni v pondelok ma caka sekcia..snad vsetko dobre dopadne drzte palce...a o toxe uz nechcem v zivote pocut😈😈😠😬 mrcha jedna😒
Vasi drobci su v poriadku?verim ze ano..drzte mi palceeeeeeeeeee

anakristina
1. apr 2016

@moninka666 kde inde by sme boli? 🙂 vsetko sa da s tym bruskom len nie spat.ja ze uz si porodila.preco sekcia?moja vyzerala byt na sono a poradniach ok az na to ze je moc nizko a preto musim lezat.ja krava som bola raz na tehu cviceni a na druhy den bolestive tvrdnutia a na poradni tento nalez.chcem uz rodit :( drzim ti palce a ozvi sa potom

epsonka45
1. apr 2016

@moninka666 my sme boli na odberoch...malinka mala pozitivne vysledky na toxo...my ideme buduci tyzden na infekcnr

moninka666
autor
1. apr 2016

@anakristina 😊😊 jaaaaj este mesiac to uz das ako nic..ja som uz chronicky nevyspata😄 sekcia preto lebo mala je KP..neotocila sa a je velka aj dost tak tak..tak pekne lez v maji to mas uz zachvilku.ja mam neskutocny strach.tak ako som si priala uz nech mam po tom tak sa mi teraz nechce verit ze v pondelok tu uz bude😊😊

moninka666
autor
1. apr 2016

@epsonka45 to ma mrzi sakraaaa😟 a inac je malinka v poriadku??kukala som fotky je kraasna😇😇😇 odbery robili hned po porode??

epsonka45
1. apr 2016

@moninka666 boli sme na neurologii..ze hlavicka jej zaostava v raste...ale inak cula,usmievava...ano robili hned po porode...a potom po mesiaci

moninka666
autor
1. apr 2016

@epsonka45 drzim palce nech je malicka v poriadku a zdrava.. 😊

epsonka45
1. apr 2016

@moninka666 dakujeme. Este porovnavaju moje a jej vysledky a podla toho uvidia ci bude musiet vybrat seriu atb

moninka666
autor
1. apr 2016

@epsonka45 a mala si ju pocas celeho tehotenstva?

epsonka45
1. apr 2016

@moninka666 nie od 8tt az do 16tt

moninka666
autor
1. apr 2016

No ja mam cele tehu.. tak uz len dufat..😢

anakristina
1. apr 2016

@epsonka45 mozno nakoniec infektooog povie ze ma len tvoje protilatky.drzim ti moc palce aj ja jej chcem dat zobrat krv.prosim ta nala si aj igm aj iga pozit?jezis nech su nase babule zdrave

anakristina
1. apr 2016

@moninka666 ja sa na to moc tesim uz.tie hodnoty ti pocas tehu klesali nie?tak si to nemala cele tehu aktivne

epsonka45
1. apr 2016

@anakristina pridavam ti foto mojich prvych vysledkov v tehu po dobrati liecby...a pridam aj foto dcerinych co uz ma druhy odber...a jr tak aj napisane,ze mozne protilatky od matky ale uvidime co nam povie infektolog ked tam pojdeme..
1.foto su moje prvy vysledky
2.foto su posledne vysledky
3.dcerine vysledky v porodnici
4.a vysledky po mesiaci
A to ti urobia automaticky v porodnici tie odbery a budu vas sledovat a u obvodnej

moninka666
autor
1. apr 2016

@anakristina no klesalo a ked som nebrala atb tak mi to znova trochu stuplpo...a v podstate uz od februara nemam atb ani mi nebral uz krv ze vraj naco.....no povedal pan odbornik tak som velmi zvedava..

moninka666
autor
1. apr 2016

@epsonka45 mala som podobne hodnoty ako ty..dufam aja ze mala bude mat protilatky..

epsonka45
1. apr 2016

@moninka666 nasa dr. to teraz konzultuje s panom co robi v labakoch a ta sa nam k tomu vyjadri buduci stvrtok ked pojdeme do poradne

anakristina
1. apr 2016

@epsonka45 keby nieco tak ti este dam kontakt na jednu pani a hodis jej to do mailu.mne sa to zda byt ok lebo igm je negat.ma iba tvoje protilatky nie?
@moninka666 to je dolezite aby v serologii po nas babo dostalo protilatky igg?

epsonka45
1. apr 2016

@anakristina oki dakujem

moninka666
autor
1. apr 2016

@epsonka45 potom daj vediet ako ste dopadli

moninka666
autor
1. apr 2016

@anakristina to uz neviem nevyznam sa do toho

epsonka45
1. apr 2016

@moninka666 urcite napisem co nam povedali

moninka666
autor
7. apr 2016

@epsonka45 ahoj no co vam povedali??????zlepsuje sa to?????Ja uz mam malicku na svete od pondelka😇 je v poriadku ale tiez jej zistili toxu..tak som z toho cela nestastna....neviem co mam ocakavat..robili jej sono hlavky to ma v poriadku papat jej chuti vsetko je vraj ok len ma toxu..co bude nasledovat? Nedali jej ani atb.nic..bojim sa aby bola mentalne v poriadku😢

epsonka45
7. apr 2016

@moninka666 ahoj. Tak,ze mala pravdepodobne protilatky odo mna. Ale,ze to to potvrdi az treti odber na ktory ideme 14.maja. aj nan robili sono hlavicky a budu vam robit aj ocne pozadie to je dolezite urobit este v porodnici. A potom pojdete v mesiaci na neurologiu.

moninka666
autor
7. apr 2016

Hadam je robili aj ocka nepovedali mi..no moja mala igg pozit. Ostatne vsetko negat...tiez nam povedali ze chodit na neurologiu...ved ale keby nebolo daco v poriadku povedali by nie??

epsonka45
7. apr 2016

@moninka666 to urcite na tu toxoplazmozu teda davaju pozor a urcite bu hned povedali,ze nie je nieco v poriadku

epsonka45
7. apr 2016

@moninka666 opytaj sa na to ocne pozadie aj