Trasenie bábätka v 27. týždni
Ahojte dievčatá som v 26tt+2 dni. Dnes ráno som pocítila akoby sa malý v brusku triasol opísala by som to ako keď vám je zima také divne to bolo trvalo to pár minút. Po tom normálne kopal. Volala som svojej gynekologické ale nerobí.
Stretli ste sa stym? Či ísť večer na pohotovosť?
Stikuta, úplne bežne
Stikuta, úplne bežne
@lucia147852 štikutku som už cítila bolo to iné.
@domkaw je to nezrelou nervovou sústavou, aj po narodení môže bábo občas striasť. Postupne to prejde. My sme sa tiež najprv zľakli, či má epilepsiu alebo prečo sa tak trasie v bruchu, ale nič také to nie je. Syn už má 2 roky a je úplne zdravý.
A ako vravíš, nie je to ani štikútka, tú je cítiť inak 🙂
@domkaw je to nezrelou nervovou sústavou, aj po narodení môže bábo občas striasť. Postupne to prejde. My sme sa tiež najprv zľakli, či má epilepsiu alebo prečo sa tak trasie v bruchu, ale nič také to nie je. Syn už má 2 roky a je úplne zdravý.
A ako vravíš, nie je to ani štikútka, tú je cítiť inak 🙂
@dixitka ako často si to cítila v brusku? Naozaj ma to velmiii vyľakalo 🫣
Aj ja som to cítila, tiež som sa veľmi zľakla, či nemá epilepsiu. Ale všetko bolo v poriadku. Syn má už takmer 14.
Aj moj to robil v brusku, cítila som ako keby také trasenie, tiež som sa bála že ci nema nejake záchvaty alebo ci sa nedusi v bruchu, utiekala som k gyn a ten len skontroloval babo a že je to normálne😄 cca k 30tt to prešlo alebo aspoň som to nevnímala
Syn ma za chvíľku 7 mesiacov a je úplne zdravy🤞🏻
Aj mne sa to dialo, a tiež som sa zľakla. A všetko je s už narodeným bábätkom v poriadku.

@domkaw aj môj to robil, je to bežné