Trisomy test - nízke riziko
aj ja si myslim, morfologicky ultrazvuk sa robi automaticky cca. v 20tt bud ma certifikaciu a pristroj aj tvoj lekar alebo ti da vymenny listok (ak nechces ist na nejake speci 3D, 4D k niekomu ako Dr. Grochal, kde sa plati), kazdopadne trisomy testy su podla mna velmi spolahlive
Su spolahlive, morfo ultrazvuk nie je povinny, ale moze vam ukazat veci, co trisomy neukazu - ci je v poriadku mozog, srdiecko a dalsie organy
@queen_mary mam ale v nemecku Ho nechcu robit.... Povedali Mi ze naco Mi to...nenormalny ti nemci...
@martrle tie trisomy su fakt spolahlive 🙂 a ak nie morfologicke tak aj na 3D UTZ vedia pripadne pozriet este chrbticu, organy a tal ;) ale myslim, ze aj lekar by indikoval ak by sa mu nieco nezdalo, aby si sa zbytocne nestresovala, vacsina zien ani na trisomy nejde, kym lekar neindikuje alebo neodporuca
@petamich ja som Bola na prvom scrinningu KDE Mi na Merala NT 3,14mm a nevedela najst nosovu k., odpirucili Mi trisomy tu Sa to v de vola harmony, ktoré vysli vraj ok povedala do telefonu... A ked som Sa pytala ze kedy mozem prist v 20t na 3d... Tak odpoved ze nemusim...to uz je vsetko.... Toto Bola odpoved... Som v 17t...hladam ineho lekara no tu Sa k Nieco u dostat neni normalne, nie kazdy to robi... AZ 2 som nasla.... Tolko k vec I... Preto Sa pytam ci by ste boli takto spokojne...

Morfo mas povinne zo zakona, ne?