icon

Trisomy test - nízke riziko

martrle
23. jan 2021
queen_mary
23. jan 2021

Morfo mas povinne zo zakona, ne?

petamich
23. jan 2021

aj ja si myslim, morfologicky ultrazvuk sa robi automaticky cca. v 20tt bud ma certifikaciu a pristroj aj tvoj lekar alebo ti da vymenny listok (ak nechces ist na nejake speci 3D, 4D k niekomu ako Dr. Grochal, kde sa plati), kazdopadne trisomy testy su podla mna velmi spolahlive

miskamilka
23. jan 2021

Su spolahlive, morfo ultrazvuk nie je povinny, ale moze vam ukazat veci, co trisomy neukazu - ci je v poriadku mozog, srdiecko a dalsie organy

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
martrle
autor
23. jan 2021

@queen_mary mam ale v nemecku Ho nechcu robit.... Povedali Mi ze naco Mi to...nenormalny ti nemci...

martrle
autor
23. jan 2021

@petamich dakujem, skusim teda niekde najst este morpf. Lenze tu v de to nechcu robit...

petamich
23. jan 2021

@martrle tie trisomy su fakt spolahlive 🙂 a ak nie morfologicke tak aj na 3D UTZ vedia pripadne pozriet este chrbticu, organy a tal ;) ale myslim, ze aj lekar by indikoval ak by sa mu nieco nezdalo, aby si sa zbytocne nestresovala, vacsina zien ani na trisomy nejde, kym lekar neindikuje alebo neodporuca

kiki68
23. jan 2021

@martrle v Nemecku je to asi ako Tu v at, zaplatis 150 eur a ides na morfo. Sleduje to ine veci a to vyvinutie organov. Cize na sukromnej klinike to Taxi spravia. Zo zakona to neni nikde dane, je to iba odporucane. Na morfo do nemocky ides iba ak je nejaky uz problem.

martrle
autor
23. jan 2021

@queen_mary no asi nie kedze mne po edali ze uz ne musim ist

martrle
autor
23. jan 2021

@petamich ja som Bola na prvom scrinningu KDE Mi na Merala NT 3,14mm a nevedela najst nosovu k., odpirucili Mi trisomy tu Sa to v de vola harmony, ktoré vysli vraj ok povedala do telefonu... A ked som Sa pytala ze kedy mozem prist v 20t na 3d... Tak odpoved ze nemusim...to uz je vsetko.... Toto Bola odpoved... Som v 17t...hladam ineho lekara no tu Sa k Nieco u dostat neni normalne, nie kazdy to robi... AZ 2 som nasla.... Tolko k vec I... Preto Sa pytam ci by ste boli takto spokojne...