icon

Tvrdnutie brucha v 23. týždni počas tretieho tehotenstva

Včera o 21:12

Ahojte, som tretí krát tehotná, ale po dlhšej dobe. Tvrdnutie brucha vecer si pamätám aj z predošlých tehotenstiev, ale teraz už týždeň aj trochu dlhšie mám vecer alebo v noci také podobne stavy, ako som mala v minulom tehotenstve možno tak 2 týždne pred koncom. Pocit tlaku, trvrdnutie a aj akoby silnejšia menštruačná bolesť. V podbrušku a v krížoch.
Obe predchádzajúce tehotenstva trvali dlhšie než 40 týždňov, takže nemám sklony k predčasným pôrodom.
Krčok aj všetko na UTZ v najväčšom poriadku.
To toto býva takto skoro v treťom tehotenstve a takto skoro 4 mesiace pred termínom? Či mali ste niektorá niečo takéto a skončilo to zle? Babo ma len pol kila ešte.
Trochu sa bojím, ale zároveň si pripadám ako paranoik.
A ešte by ma zaujímala max. dávka magnezia, lebo na tom už fakt dosť fičím, že sa aj bojím, či to nepreháňam

anonym_82da0a
Včera o 21:29

@anonym_autor mne tiez tvrdlo od 22.tyzdna, lekarka mi kazala 2 sacky magnosolvu denne, porodila som v 33.tyzdni. drzim ti palce, nech vydrzis co najdlhsie 🌹♥️

anonym_001ec8
Včera o 21:35

@anonym_autor keď mi takto tvrdil brucho do pôrodu ma nechali v nemocnici. Hrozil mi predčasný pôrod

kiki68
Dnes o 13:18

Daju magnosolv na to

autor
Dnes o 13:24
@anonym_001ec8

@anonym_autor keď mi takto tvrdil brucho do pôrodu ma nechali v nemocnici. Hrozil mi predčasný pôrod

@anonym_82da0a
@anonym_001ec8
Baby a mali ste aj skrátený krčok? Lebo ja sa zvyknem utešovať tým, že môj je OK. Ešte aj chodím do práce (kancelárie), ale cez obedovú pauzu ležím hodinu

anonym_001ec8
Dnes o 14:58
@anonym_autor

@anonym_82da0a
@anonym_001ec8
Baby a mali ste aj skrátený krčok? Lebo ja sa zvyknem utešovať tým, že môj je OK. Ešte aj chodím do práce (kancelárie), ale cez obedovú pauzu ležím hodinu

@anonym_autor nemala. Iba tvrdnutia brucha

autor
Dnes o 17:17
@anonym_001ec8

@anonym_autor nemala. Iba tvrdnutia brucha

@anonym_001ec8 V ktorom tt si nakoniec porodila?

anonym_001ec8
Dnes o 17:40
@anonym_autor

@anonym_001ec8 V ktorom tt si nakoniec porodila?

@anonym_autor ja som bola od 22 týždňa v nemocnici. dieťa som prenášala.

autor
Dnes o 17:42
@anonym_001ec8

@anonym_autor ja som bola od 22 týždňa v nemocnici. dieťa som prenášala.

@anonym_001ec8 Dakujem. Najprv som sa bala prenasania, kedze prve deti som prenasala, teraz mi ta myslienka aj prestala vadit, hlavne, nech sa nenarodi moc skor. Zacina to byt komplikovane v mojich myslienkovych procesoch, ale dakujem za dobre spravy. Ja verim, ze ta horizontalna poloha a oddych fakt pomahaju

anonym_001ec8
Dnes o 18:01
@anonym_autor

@anonym_001ec8 Dakujem. Najprv som sa bala prenasania, kedze prve deti som prenasala, teraz mi ta myslienka aj prestala vadit, hlavne, nech sa nenarodi moc skor. Zacina to byt komplikovane v mojich myslienkovych procesoch, ale dakujem za dobre spravy. Ja verim, ze ta horizontalna poloha a oddych fakt pomahaju

@anonym_autor určite pomáhajú. Mne už potom tvrdlo brucho oveľa menej a ku koncu už vôbec ale ako vravím musela som len ležať,nechodila som vôbec nikam len doma v posteli

autor
Dnes o 18:13
@anonym_001ec8

@anonym_autor určite pomáhajú. Mne už potom tvrdlo brucho oveľa menej a ku koncu už vôbec ale ako vravím musela som len ležať,nechodila som vôbec nikam len doma v posteli

@anonym_001ec8 a v ktorom týždni si sa začala znovu hýbať? Tak v 37.? Lebo veď potom už by sa človek potešil, keby babo prišlo na svet

anonym_001ec8
Dnes o 19:01
@anonym_autor

@anonym_001ec8 a v ktorom týždni si sa začala znovu hýbať? Tak v 37.? Lebo veď potom už by sa človek potešil, keby babo prišlo na svet

@anonym_autor do pôrodu som v podstate len ležala a chodila k lekárovi.