icon

Upchaté dutiny v 17. týždni

lua278
25. feb 2015

Milé mamičky skúste mi poradiť. Som v 17tt a upchali sa mi dutiny, aký prírodný liek môžem vyskúšať. Hrozne ma z toho bolí hlava ☹ ďakujem za rady

ivetlo
25. feb 2015

Ahoj, veď v lekárni Ti tiež super poradia. Všetky možné morské soli, vincentka a pod. Je toho neúrekom. len si vybrať

lajlilinka
25. feb 2015

Ja sa trápim s nádchou skoro celé tehotenstvo, už pred tým som mala problém s dutinami, nakoľko mám nádchu chronickú...
Ak máš nádchu zastavenú, že cítiš tlaky na čele, odporúčam hlavne suché teplo, ktoré ti ti to uvoľní...čo sa týka kvapiek, v každej lekárni mi odporučili Pinosol... je to skôr olej ako kvapky, sú éterické a nepomôžu ako iné, ale sú vhodné aj pre tehotné...

janinah
25. feb 2015

zohriať soľ v mikrovlnke alebo na panvici,dať ju do bavlnenej ponožky a prikladať na oblasť dutín,pozor,nepopáliť sa...

1dorotka1
25. feb 2015

@lua278 skus nejake homeopatika pripadne sa spytaj v lekarni

gabikkas
25. feb 2015

kup si tabletky sinupret, su super na dutiny, mozu ich aj tehotne...nie su to ziadne homeopatika....my mame inhalator, takze som aj inhlaovala vincentku...do nosa som si dala mucosolvan na noc, aby sa mi lepsie spalo, kedze sme ho mali doma a je v nosovych sprejoch naozaj dobry, lekarnicka povedala, ze s mierou na moze....potom zazvorovy caj s medom a citronom, ak zvladas, tak si daj aj cosi so surovym cesnakom, napr hrianky, alebo do pomazanky....teraz je toho velmi vela vo vzduchu....ak by si sa naozaj necitila dobre a isla by hore teplota, tak paralen si mozes dat, hlavne na noc....

mirkag19
25. feb 2015

Ahoj. Ja som si tiež prešla svojim ako tehotná s dutinami. Došlo to tak ďaleko že som musela brať atb a chodila som ich prebijať do orl ambulancie. Skús nahrievat lampou s červeným svetlom a tiež už to tu odznelo zohriatou soľou. A nosiť čiapku. Mne sa to vráti vždy v zime keď nenosim čiapku. držím palce aby pomohla tá soľ alebo lampa. 🙂